Малдивите Меден месец: Да живееш мечтата

М

Така че вие ​​и вашата годеница или годеникът по този въпрос сте готови. И двамата най-накрая сте решили датата на брака си и се вълнувате от настъпването на този ден. Излишно е да казвам, че само мисълта за този голям ден и двамата ви носи неизказана радост и с право. Такъв повод, разбира се, носи щастие на участващите страни. И най-хубавото в брака ви е, че ще отидете на пакет, който само няколко младоженци по света се радват, меден месец на Малдивите! Сватбеният месец в рая със сигурност би превърнал вашата сватба в един от най-много, ако не и единствените незабравими моменти в целия ви живот.

Медният ви месец, разбира се, би бил колкото изследване на мястото, толкова и за вас и съпругата / съпруга ви да прекарвате време сами един с друг, за да споделяте и да се наслаждавате на моменти, които са специални и за двама ви. И хубавото в него е, че ще прекарате медения си месец на място, което е толкова екзотично и изключително красиво и следователно подходящо да отпразнувате тази мила любов, която имате един към друг. На Малдивите спиращата дъха природна красота е не само нещо, към което трябва да се насочите, но и безкраен списък с възможни дейности, които да направят деня ви също. По-долу са някои препоръчани дейности, които да направят този меден месец още по-специален и запомнящ се:

Насладете се на плуването с китова акула

Опитът от плуването с китова акула е един от най-добрите спомени, които двойките могат да имат от медения си месец на Малдивите. Най-доброто нещо, което трябва да направите, разбира се, е да заснемете това преживяване в снимка, за да можете да я разгледате и си спомните няколко години по-късно. Може би можете да покажете снимката на децата си или на внуците си, за да покажете колко празнувате любовта един към друг, ако изобщо не изтъкнете колко романтични или по друг начин уникални сте в изразяването на тази любов. Преди да направите снимката на тази акула с китове, разгледайте добре други снимки със същия обект, за да видите колко добре може да изглежда вашата собствена снимка. Обърнете внимание на различните ъгли и позиции и предварително планирайте как вие като двойка ще координирате и изпълнявате позата и движенията си за това конкретно фотографско изживяване.

Гмурнете се на борд на живо или шнорхел покрай домашния риф

На Малдивите се предлагат къщи за гости с акцент в гмуркането. От друга страна, бордовете за борда на живо също са често срещани за гостуващи водолази, вариращи от най-евтините до тези, които са луксозни. Liveaboards предлагат на гостите не само гмуркане, но и глезотии, които правят курортите на Малдивите известни по целия свят.

Малдивските води са известни със своите рифове, така че гмуркането с шнорхел в тази част на планетата е доста лесна дейност. За да направите гмуркането с шнорхел по-забавно и приключенско за вас и вашия любим, може би и двамата можете да се уговорите да го правите по-далеч от рифа на курортната къща, където се събират много шнорхели. Не забравяйте, че същността на вашия меден месец на Малдивите е да се наслаждавате колкото се може повече време да бъдете сами заедно.

Отидете след манта заедно

Манта лъчът е малдивски стереотип, точно както е китовата акула. Но разбира се, това е стереотип, който определено си заслужава опитът. Кой така или иначе не би искал да бъде близо до манта? Въпреки относително големия си размер, той е известен с това, че е спокоен и като такъв е подходящо преживяване за двойки на меден месец на Малдивите. В момента сте на меден месец и вие като двойка се нуждаете от атмосфера на мир, за да се насладите напълно на големите си моменти един с друг. И с една манта наоколо, какви по-добри спомени може да има?

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta