О нама

О

Riu Ocho Rios е най-новият ол инклузив курорт в Ямайка, което го прави фантастичен избор за ваканционни пакети с ол инклузив в Ямайка, ако сте тип пътешественик, който се радва на модерни удобства и свежа архитектура и озеленяване. Riu Ocho Rios е зашеметяващ хотел с масивни помещения за настаняване – на 846 стаи гостите могат да очакват фона на оживена дейност за вашата почивка.

Riu Ocho Rios е разположен на разкошна ивица от ямайския плаж в район, известен с красивите дъждовни гори и водопади. Бял пясък оформя хотела и океана отпред, а буйната ямайска зеленина акцентира на райската природа на курорта. 371 от апартаментите в Riu Ocho Rios са маркирани като „Ексклузивни стаи Делукс“ и предлагат хидромасажни вани или джакузи в стаята.

Riu Hotels описва Очо Риос като идеален хотел за сватби или младоженци, поради големите конферентни съоръжения, изисканите заведения за хранене и спиращите дъха гледки към океана.

За любителите на природата или туристите, които просто се опитват да се насладят на малко тропическа природа, докато се отпускат, Riu Ocho Rios предлага няколко невероятни природни забележителности в рамките на 5 мили от курортната зона.

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta