Оранжеви безплатни текстови съобщения

О

Orange е прекрасна мрежа във Великобритания. С толкова много мобилни оферти, от които можете да избирате, може да е трудно да изберете най-доброто, като се има предвид, че може да има няколко сделки, които са подходящи за вашите нужди.

Сега, защо се нуждаете от неограничени текстови съобщения? На първо място, може да откриете, че изпращането на текстови съобщения би било по-добър начин за комуникация със семейството и приятелите ви. Може дори да сте влюбени и изпращането на текстови съобщения е начин да общувате безкрайно.

Ако се вписвате в описанието, значи сте човек, който харчи много пари за стотици текстови съобщения всеки месец, ако не избирате правилната сделка. Получаването на мобилна сделка с безплатни текстове всъщност е най-важното за вас, защото можете да спестите повече пари, без да се налага да плащате допълнителните разходи за текстове.

Тийнейджърите наистина биха се нуждаели от безплатни текстове, защото те са част от общността, която изпраща най-много текстове всеки месец. Защо? За тийнейджърите обаждането е скъпо. Изпращането на текст е най-добрият начин за комуникация, като същевременно спестявате пари. Със сигурност те не могат да си позволят да плащат повече за текстове, така че поради това Orange мобилните сделки, предлагащи неограничени текстове, са толкова важни за повечето хора. Родителите биха избрали тези мобилни сделки, за да гарантират, че техните тийнейджъри получават това, което искат, без да разбиват банковата сметка.

Нека да разгледаме някои от тези мобилни сделки, които са толкова интересни и неустоими. На първо място, сделката с Orange с такава страхотна оферта е известна като Dolphin. Под Dolphin имаме няколко типа планове, които да отговарят на нуждите на всички.

Делфин 15 е най-простият план от всички. С месечна такса от £ 14.68, ако се регистрирате онлайн или £ 15, обичайната цена, можете да получите 100 минути време за разговори и неограничен брой текстове. За да се насладите обаче, ще трябва да се регистрирате за 24-месечен договор.

Dolphin 25, от друга страна, би струвал 25 британски лири на месец и получавате допълнителни 100 минути време за разговор на върха на неограничените текстови съобщения и ще трябва да подпишете 18-месечен договор, за да го получите. 24-месечен договор ще ви удвои времето за разговор, което означава, че получавате 400 минути време за разговор, а не 200 минути със същата такса.

Това продължава до Dolphin 75. Този план е за тези, които трябва да прекарват много време в разговори по телефона, докато се наслаждават на безплатни текстове. В същото време ще получите специална оферта от 500MB безплатно сърфиране в мобилен интернет, за да можете да проверявате имейлите си или да работите с мобилния си телефон. Това ще ви струва 75 паунда на месец и ще получавате 3000 минути време за разговори, което е еквивалентно на разговор без спиране в продължение на 50 часа.

Бихте ли получили оранжева сделка? Изцяло зависи от вас, но предполагам, че ще трябва да опитате, преди да кажете не на Orange завинаги. В края на краищата никога не знаете дали Orange е мрежата за вас, докато не опитате.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta