1972 Делфините в Маями издишват въздишка на облекчение

1

Бях 14-годишен тийнейджър, живеещ в Орландо, Флорида, когато делфините от Маями влязоха в историята с перфектния си сезон 17 – 0.

Следващото лято нашата църковна младежка група се разходи с дълъг горещ църковен автобус до Маями, за да гледа делфините в предсезонен тренировъчен лагер. Беше невероятно да видиш толкова големи служители, че да могат да седят малки деца в шлемовете си и да протягат шлема си с една ръка, за да могат родителите да правят снимки.

Все още имам футбола, подписан от Боб Гриз, Пол Уорфийлд, Лари Чонка, Джим Киик и Меркюри Морис.

Това е рекорд, който продължава 33 години.

Така че естествено следвах Индианаполис Колтс през този сезон, тъй като те заплашиха да постигнат същия непобеден рекорд. Колтите от 2005 г. в Индианаполис със сигурност имат подобни инструменти като делфините от Маями от 1972 г.

Можете също така да кажете, че играчите на Colt се разболяват доста от всички въпроси за серията. Виждам как това ще остарее много бързо. В същото време какъв хубав проблем да има.

Така че сега натискът намалява със загубата на Сан Диего зарядни днес. Никой не обича да губи. В същото време се обзалагам, че се радват, че всички глупави повтарящи се въпроси са приключили.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta