Любимите приемници на делфините в Маями Боб Гриз

Л

Боб Гризе беше много успешен куотърбек в Националната футболна лига. Той беше куотърбекът на отбора от края на 60-те години, включително поемане на част от отговорността за отбора, който остана непобеден през 1972 г., чак до началото на 1980-те. През годините Гризе играе в едни от най-големите игри в историята на отбора. За щастие, за феновете на Dolphins той по-често успяваше и в тези големи моменти.

Имаше много страхотни играчи от двете страни на топката, които помогнаха на Гриз и Делфините да постигнат някои от големите си висоти. Делфините в Маями от 70-те години наистина олицетворяват концепцията за футболен отбор. Гриз беше огромна част от този отбор и неговото подаване направи разликата в много мачове. Във време, когато много отбори просто откриваха концепцията за широко отворена игра за подаване, Боб Гриз и Делфините използваха страхотна игра за бягане, за да създадат план за игра с дълбоки хвърляния, който в крайна сметка ще подражават на други отбори. Кои обаче бяха любимите приемници на Боб Гриз по време на кариерата му?

Ето петте най-любими тачдауна за Боб Гриз.

# 1 – Нат Мур (33)

# 2 – Пол Уорфийлд (29)

# 3 – Джим Мандич (21)

# 4 – Хауърд Туили (17)

# 5 – Карл Нунан (16)

Вярно е, че Боб Гризе имаше отлична кариера, но много от неговите признания се дължат и на факта, че той имаше някои страхотни играчи, които хващаха подавания и от него.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta