Дивата природа на остров съкровища Флорида

Д

Островът на съкровищата, Флорида е красив плаж, изпълнен с голямо разнообразие от диви животни. От морския живот до влечугите има изобилие от същества, на които любителят на природата да се радва. Независимо дали сте в настроение просто да разгледате животинската общност на плажа или искате да закачите някои от местните риби, Островът на съкровищата е чудесно място за хранене на вашите желания. Много от видовете могат да бъдат наблюдавани, без никога да се налага да напускат брега, но тези, които се осмеляват да излязат на лодки, се сблъскват с още по-широк кръг удивителни същества.

Риби – Тъй като островът на съкровищата е плажна общност, очевидно има доста разнообразни видове, които дебнат около водите. Мексиканският залив е едно от най-добрите места за прекарване на ден или с гмуркане с шнорхел, и с разглеждане на всички подводни същества, или със седене с полюса си, за да хванете някои от тези вкусни риби. Някои от видовете риби, които обикновено се срещат в тези води, включват:

 • Групер
 • Snapper
 • Кингфиш
 • Кобия
 • Разрешение
 • Камбала
 • Помпано
 • Тарпон
 • Баракуда
 • Blacktip акули
 • Испански Mackeral

Бозайници – Има много повече от просто риба, обикаляща района на Острова на съкровищата. Има различни бозайници, които наричат ​​тази прекрасна плажна общност и свой дом. Много хора обичат да идват в Сейнт Пит, за да зърнат красивите делфини и ламантини. Делфините са една от най-търсените атракции на много туристи, посещаващи района. Добрата част е, че повечето туристи имат късмет, защото улавянето на гледка към делфин около Острова на съкровищата е изключително лесно. Делфините обичат играта и се показват във водата и обикновено дори лесно се забелязват от плажа. Когато сте на лодка през летните месеци, не е необичайно една шушулка от делфини да плува зад вашата лодка. Ланатите са друго същество, което хората винаги обичат да се вписват в техните забележителности. Макар и малко по-неуловим от делфина, не е рядко да зърнете една от тези „морски крави“.

Влечуги – Има голямо разнообразие от влечуги, които наричат ​​този район на Флорида дом. В щата Флорида има над 45 различни вида змии, както отровни, така и неотровни. Флорида е дом и на няколко разновидности морски костенурки, най-често срещаната от които е костенурката Loggerhead. Плажовете във Флорида са дом на 80% от лошадите в САЩ и 68 000 гнезда могат да бъдат намерени във Флорида всяка година!

С изобилието от диви животни около щата, Флорида може да бъде прекрасно място за наблюдение на природата. Островът на съкровищата и крайбрежието на Персийския залив имат уникална група животни и никой, който обича природата, не бива да пропуска тези красиви същества. Винаги помнете да не безпокоите дивата природа и да им позволите да живеят и да се размножават по естествен начин, така че много поколения в бъдеще да могат да се радват на тяхната красота.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta