Патая: Ваканция за щастливо семейно време

П

Може да чуете някои хора да споменават, че Патая е земя, която не е за семеен туризъм. Това обаче е само слух, когато в действителност мястото е изпълнено с фантастични възможности за деца!

Затова извадете дневника си и планирайте семейна почивка в Патая, Тайланд, която предлага цялостно изживяване за перфектно бягство.

И за да направите вашето планиране по-гладко, ето подбран списък с няколко от безбройните зашеметяващи атракции, достъпни за семейно забавление. почивка в Патая е може би най-доброто лечение, което можете да дадете на децата си това лято!

Аквапарк Рамаяна

Това е не само най-големият воден парк в цялата Южна Азия, но много повече от обикновен воден парк. Изпитайте някои от най-добрите водни разходки, басейни с вълни, специални детски зони, речен круиз, водопади и така нататък. За да планирате достъпни пътувания до този забавен воден парк в Патая, много компании предлагат различни програми, които могат да приспособят според вашите нужди.

Светът на делфините в Патая

Елате и вземете топла целувка от един от очарователните обучени делфини, предлагани тук за шоу и чисто забавление. А какво ще кажете за плановете след шоуто? Въпреки че паркът е наречен „Делфинският свят“, той все още предлага различни дейности за всички. Чувствам се изтощен? Насочете се към релаксацията в спа центъра, вземете малко кафе или запълнете апетита си с пресни пържоли, докато децата ви се отдават на скално катерене, ATV, конна езда и вълнуващи водни паркове.

Музей на плюшените мечета (Патая)

Обсебени ли са децата ви от кукли? Заведете ги в този хипнотизиращ музей, който предлага приказка като реалността, рай за любителите на плюшени мечета!

Разгледайте 12-те различни зони, проектирани толкова красиво; децата ви никога няма да искат да си тръгнат.

Специално създаден за фотография, този музей е идеалната дестинация за селфи за вас и вашето семейство! И в случай, че сте пожелали да притежавате една от тези сладки пълнени играчки; има магазин за подаръци за плюшени мечета, който обслужва мечета от всякакъв размер и форма!

Ферма за овце в Патая

Баа-Баа Черни овце-бели овце, те имат много вълна, толкова много торби пълни и вашите деца също биха ги харесали. Нека децата ви да се наслаждават на детските си стихчета в реалния живот. Качете се на конска карета за разглеждане на забележителностите около земеделските земи, намерете повече селскостопански животни, които пасат наоколо, и се потопете за някои екзотични ястия, предлагани в уникалния фермерски парк.

Harbor Land Pattaya

Пристанищната земя е известна като семейния рай. Защо? Първо, този мега търговски център има най-голямата закрита площадка в Азия, която всеки вълнуващ увеселителен парк можете да назовете. От скокове на висок батут, изкуствено скално катерене в подводна тема до пързалки, малки деца, посветени на фентъзи зоната за игра, списъкът изглежда не свършва! Искате ли децата ви да учат, докато играят? Harbour Learn and Play ви очаква с най-добрите кратки курсове по готварство, глинени работи, английски, танци и фитнес уроци.

За теб? Пригответе се за Международната хранителна градина и опитайте всички екзотични вкусове на различни кухни.

Tuxedo Illusion Hall Патая

Магическа вечер за деца след еднодневни занимания около Патая. Вземете малко пуканки и седнете, докато магическите трикове, изпълнени от професионалисти, са добавени с илюзорни ефекти и звук, които карат децата ви да се възхищават! Насладете се на техните реакции и любопитство, които ще създадат спомени, които ще вземете със себе си у дома.

Патая е пълна с огромни увеселителни паркове, молове и други туристически дестинации, които имат по нещо за всеки. Със значително предимство на достъпна почивка можете да разчитате на Патая, Тайланд.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta