The Lovable Fort Myers Beach Флорида – САЩ

T

Искате ли да прекарате време в истински син американски плажен град? След това трябва да планирате посещение на плажа Форт Майерс във Флорида. Градът е разположен в югозападната част на щата, по бреговете на река Калоосахачи. Той седи особено на бариерен остров, който се простира на седем мили!

Любителите на плажа няма да се уморят да се наслаждават на меките пясъчни участъци, които се простират на километри и километри. Тук плажовете са не само дълги, но и широки и много постепенно полегати. Някои от ориентираните към плажа места за разглеждане включват плаж Tarpon Bay и плаж Bowman’s. В допълнение, Форт Майерс има репутацията на оптимистична и приятна атмосфера, идеална за посещение на семейства, младоженци и всички видове туристи.

Хората, които изследват Форт Майерс, обикновено нямат нужда от кола. Можете лесно да се придвижвате пеша или с колело. Островът има редица пътеки, които водят до големи области, включително много живописното крайбрежие. Освен като място, където можете просто да седнете и да се отпуснете на пясъка през целия ден, For Myers е и мястото, където можете да се включите в различни видове открити и водни спортове. Винаги ще видите игра на плажен волейбол, тенис и злато. Парашутни и риболовни харти също са еднакво популярни сред посетителите на плажа. Ако се интересувате от кану-каяк или каяк, направете си път до Голямата калуза Блууей, където 40 мили пътеки за каяк и кану чакат да бъдат покорени!

Форт Майерс също е много удобно място за извършване на някои островни екскурзии. Точно до брега му се намират островите Каптива и Санибел, които правят чудесни дестинации за еднодневни екскурзии. Но ако искате да отидете по-далеч, ще се радвате да знаете, че градът всъщност е заобиколен от около 100 крайбрежни и бариерни острова.

Fort Myers има и редица компании, които предлагат круизи за наблюдение на делфини. Този тип круиз ще ви отведе до главната площадка на делфин и ще станете свидетели на тези очарователни същества в действие. И тъй като делфините са много приятелски настроени и игриви животни, има голям шанс да ги видите отблизо! Обратно на сушата, основното място за дейности и развлечения е пристанището Форт Майерс в Мемориалния парк Lynn Hall. Тази гореща точка се простира в океана с невероятна дължина от 600 фута. Така че всъщност не е чудно защо около района са построени няколко ресторанта, магазини и други заведения, за да се възползват от прекрасната гледка към океана. Форт Майърс е идеалното място за прекрасна разходка и гледане на хората, които обикалят деня си.

Музеят на черупката Bailey-Matthews е една от задължителните атракции в района на Форт Майерс. Разположен на остров Санибел и посветен на опазването на черупките; музеят разполага и с цялата впечатляваща колекция от не само изящни черупки, намерени в региона, но и тези, открити по целия свят.

Поради популярността му има много места за настаняване, които могат да бъдат намерени във Форт Майърс, а предлаганите от тях цени могат да съответстват на широк диапазон от бюджети. Освен хотели и курорти, отдаването под наем на плажни къщи е доста популярно за тези, които биха искали да останат във Форт Майерс за значително време.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta