Как да почистите HEPA филтъра на вашия безшумен Ultra Super Shark Vacuum

К

HEPA филтърът във вашия безшумен ултра вакуум Super Shark Euro-Pro hv122 ще трябва да се почиства от време на време. В края на краищата е направен за улавяне на частици. Ето стъпките, които трябва да предприемете, за да почистите HEPA филтъра на вашата hv122 Super Shark.

Отворете чашата за прах

Първото нещо, което трябва да направите, е да отворите чашата за прах на почистващия препарат. За целта натиснете бутона на гърба и оставете чашата за прах да се отдели. Той ще се откъсне от задната страна на вашето ръчно устройство.

Извадете филтъра

След като чашата за прах, която улавя голяма част от праха и мръсотията, е изключена, погледнете вътре и ще видите HEPA филтъра. Вземете и издърпайте филтъра за почистване, дръпнете внимателно и той ще излезе доста лесно.

Изпразнете чашата за прах

Преди да преминете към HEPA филтъра на вашия безшумен вакуум Ultra-Shark Euro-Pro hv122, продължете и изпразнете чашата за прах в кофата за боклук. Един съвет, изпразнете го в кофа за боклук на открито, за да предотвратите праха да се движи във въздуха и да не се окаже обратно на вашия килим.

Премахване на екрана от отломки

С вашия HEPA филтър премахнете екрана за отпадъци за почистване. Направете това, като хванете екрана за отломки с едната ръка, а рамката на филтъра – с другата. Дръпнете здраво и те трябва да се разделят.

Докоснете Clean

Вземете филтъра си за прахосмукачка HEPA и намерете твърда повърхност. Страницата на кофата за боклук на открито или друг контейнер ще работи добре. Докоснете повърхността с филтъра, докато не видите повече прах да пада от плисетата на вашия HEPA филтър. Това означава, че сте извадили най-много, ако не и всички отломки.

Екран за почистване на отломки

След това вземете екрана за отломки и го почукайте и чист. Можете също така да го изплакнете под вода, за да получите по-щателно почистване. Имайте предвид обаче, че екранът за отпадъци на вашия безшумен вакуум Ultra-Shark Euro-Pro hv122 трябва да е напълно сух, преди да го поставите обратно.

И накрая – Сложете отново Вашия безшумен Ultra Super Shark Vacuum Euro-Pro hv122

След това, след като всичко изсъхне, сложете всичко обратно. Поставете екрана и филтрирайте заедно. Поставете ги във вакуума и отново поставете чашата за прах. Ще бъдете готови да вакуумирате отново с чист филтър.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta