Места за бягство – Сиатъл, Вашингтон

М

Сиатъл е едно от най-добрите места за бягство, ако вашата идеална сватба търси приключения, красота и уникална услуга, която със сигурност ще запомните до края на живота си. Щат Вашингтон не изисква да сте резидент; обаче има тридневен период на изчакване за вашия брачен лиценз.

Трудната част е да разберете какво приключение искате да предприемете, когато избягате.

Круиз за наблюдение на китове: Наистина уникален начин да избягате в Сиатъл е да вземете частен чартър с компания за лодки като San Juan Excursions. С минимални разходи вие, бъдещият ви съпруг и дори няколко гости, ако искате, можете да отидете на вълнуващ круиз в и около островите Сан Хуан край брега на Сиатъл / Пъдж Саунд, заедно с кетъринг. На круизи като тези можете да видите китове 95% от времето и в зависимост от времето на годината делфини и косатки.

Пазар на Пайк Плейс: Разположен в рамките на този исторически квартал на Сиатъл е бизнес, известен като Top of the Market. Въпреки че се предполага, че е преследван от танцьор в търсене на партньор, той е много популярен избор за сватби и бягство в района на Сиатъл. Намира се на горния етаж в икономичната сграда на пазара Пайк Плейс.

Изживейте музикален проект и музей на научната фантастика: За тези от вас, които наистина се интересуват от Sci-Fi и искат да намерят начин да го включат в плановете си за бягство в Сиатъл, EMPSFM е най-вероятно идеалното място за вас. Разположен на фона на космическата игла, той е достъпен от центъра на Сиатъл в центъра. Плюс това уникалната архитектура на музея предлага изобилие от пространства за събития, от възвишени и отворени до привлекателни и изолирани. Наистина една от най-добрите сватби на научнофантастична тема, за да бързате!

Woodland Park Rose Garden: Ако планирате да избягате между май и август, тогава тази сертифицирана американска градина за тестване на рози би била чудесен избор! Тази градина показва нови хибриди от рози, които тепърва ще са достъпни за любителите на розите. Разположен в градината е разнообразие от живописни гледки, тихи градини и интимни природни условия, съчетани с удобен паркинг и възможност за професионални кухненски услуги.

Кафене Lake Lake: Кафенето Lake Union на Eastlake Avenue в Сиатъл съчетава очарованието на стария свят с модернизирано меню. Той е избран за Топ сватбено съоръжение през 2008/2009 г. от списание Knot. Неговият интериор в стил арт деко, който включва тавани с медни удари, го прави популярно място за сватби и бягство. Необходим е депозит няколко дни предварително, а наемът е за период от пет часа.

Космическа игла: Въпреки че изглежда, че това е очевидно очевидното място за бягство в Сиатъл, Space Needle изисква доста планиране и минимален списък на гостите от 75. Бъдете сигурни обаче, каквото и да е събитие, което искате да проведете на този сайт, персоналът е със сигурност ще се справя.

Eloping в Сиатъл предоставя много уникални възможности за вас и любимия ви човек в специалния ви ден. Независимо дали сте по-авантюристичен тип или търсите вашата приказна сватба да оживее, Сиатъл е едно от най-добрите места за бягство.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta