Хавайски круизни сделки – общ преглед на хавайските круизи и начини за спестяване

Х

Защо да летите до Хонолулу, само за да останете на Оаху по време на вашата хавайска ваканция? Защо не скочите до всеки остров и да се насладите на малко от това, което цялата държава може да предложи? Докато Оаху е хубаво, има и други острови, които да проверите. Най-лесният начин да ги видите, е да се възползвате от круизните сделки в Хавай. Има редица круизни линии, които предлагат хавайски круизи: норвежки, принцеса, карнавал, кралски Кариби, круизи на знаменитости и др. Офертите обикновено се предлагат през цялата година.

Няма значение дали ще изберете кратък или дълъг маршрут на круиз, Хавай ще ви впечатли с изобилието от дейности, атракции и великолепна природа. Зимните месеци са най-популярните времена за пътуване с круизен кораб из Хавай. Ако се интересувате от наблюдение на китове, ноември до началото на май е сезонът на китовете. Недостатъкът на круизите в Тихия океан през този период от време е, че времето може да бъде много дъждовно и полетите до заминаващите градове са скъпи.

Круизите по Хавай продължават от 7 до 21 дни, като най-средно са 11 – 15. Градовете за заминаване включват Ванкувър, Лонг Бийч, Сан Франциско, Сан Диего, Сиатъл и Хонолулу. Докато круизните сделки на Хавай обикновено не включват самолетни билети до града на заминаване, все пак може да успеете да спестите, ако резервирате всичко наведнъж.

Развлечения с круизни оферти за Хавай

Екскурзиите са значителна част от всеки круиз. Въпреки че корабът може да има тонове развлечения и забавления, вие не искате да давате шанс да слезете от него тук и там, за да се насладите на хавайския пясък и слънце. Много експерти препоръчват на пътуващите да резервират свои собствени екскурзии, тъй като екскурзиите, организирани от круизната линия, често имат ненужни такси и разходи.

Екскурзиите на Хавайските острови включват обиколки с хеликоптер, вулкан, туризъм, каяк, гмуркане с шнорхел, дегустация на вино, разглеждане на забележителности и др. Независимо дали искате изглед отблизо на всички пейзажи, да участвате в приключения на открито или просто да се отпуснете в спа център или ресторант, няма недостиг на дейности, в които да участвате по време на престоя си на сушата.

Има много начини за търсене на круизни сделки в Хавай. Можете да потърсите всички предстоящи круизи през следващата година или така и да сравните цените. Търсенията могат да бъдат филтрирани и стеснени в зависимост от града на заминаване, цената, броя на дните, датите, круизната линия, кораба и др. Може също да се регистрирате, за да получавате телефонни сигнали и известия по имейл кога е наличен нов круизен пакет Хавайските острови.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta