Застрашени и изчезнали видове

З

Хората обичат да виждат животни, птици и други видове … но това е намаляващо виждане в неговите видове. За тези дейности на изчезване само ние сме отговорни хора. Ден след ден виждаме, че настъпва бързо изчезване.

Изчезването се извършва чрез обезлесяване означава изтриване на много дървета, които изчезват от горите. Ако ние ще унищожим домовете им, където и да отидем. Ето защо те влязоха в нашата общност и след това дори ги убиваме там, където няма причина. Те ловуваха поради нашите грешки. Като изображение, заснето от Google. Много зелени площи на земята са изчезнали. Чрез изчезване данните показват, че процентът на загуба от 100 до 1000 вида на милион годишно поради причинените от хората хабитални разрушения и изменението на климата. Видовете диви животни изчезват 1000 пъти по-бързо от хората.

Нека поговорим за нашето национално животно “Кралски бенгалски тигър” също е в застрашени видове. През 2017 г. в Индия са останали около 3600 тигри, поради скъпо продаваната им кожа и скелет е причината за техния лов. Продавайки един скелет на тигър, бракониер може да направи сума, равна на това, което някой работник би спечелил за 10 години.

Ето защо 27 проекти за резервати за диви животни от тигър в Индия са на площ 37 761 км². Също така много видове, които са изчезнали като Мамут, Додо. Син кит, сив кит, азиатски слон, снежен леопард, индийски питон са изложени на риск. И така, нашата отговорност и нашата работа е да покажем на нашето поколение какво сме направили за тях.

И как можем да им покажем, че нашата природа създава много весели видове. Така че, спасете, съхранявайте и ги защитавайте до изчезване. Като ги държим в резервати за дивата природа. И не унищожаваме горите, ако някой е загубил дома си и любовта е как се чувстват. Помисли за това.

Знаете, че милиарди животни и птици, които губят домовете си, не са гнездо или бърлога, а най-важното място, където са направили тази ГОРА. Вината ни е, че за направата на големи апартаменти и инфраструктура унищожаваме много гори. мечтани домове.

И не е късно просто засадете дървета в домовете си и в заобикалящата ви среда и мотивирайте другите да засадят много треви в тях и в околностите им. Организирайте мотивиращи програми за дървета, за да осведомите повечето хора да засаждат и спасяват много дървета, както те. Поемете отговорност и ще ви даде предимство

ТАКА ИДЕТЕ ЗЕЛЕНИ И НАПРАВЕТЕ ЗЕЛЕНИ!

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta