Круиз от Сиатъл до Аляска – Научете за различните си възможности и какво можете да изпитате

К

Ако искате круизно изживяване, което включва разглеждане на някои от най-красивите пустини на Земята, тръгнете към Аляска. Прекарайте 7 дни или повече, като вземете или Вътрешния проход, или Външния проход, като и двамата могат да предложат много страхотни забележителности. Най-лесният и достъпен начин да започнете това пътуване е да резервирате круиз от Сиатъл до Аляска.

Има два круизни терминала в центъра, които правят Сиатъл най-добрият избор за всеки круиз в Аляска или Тихия океан. Можете да намерите пакети от всички водещи круизни линии, включително норвежки, карнавални, холандски Америка, знаменитости, Океания и принцеси круизи. В допълнение към Джуно, Анкоридж, Кетчикан и Скагуей, някои от другите градове и места, които ще получите, включват Виктория и района на ледниковия залив.

Какво всичко е включено в круиз в Аляска? Стандартната тарифа обикновено включва три хранения на ден, рум сервиз, редовни напитки (чай, кафе, сок, лимонада и вода), развлечения и настаняване. Има луксозни пакети, които включват много повече, като екскурзии на брега и бакшиши. Какво точно включва вашият круиз от Сиатъл до Аляска, също може да варира от една корабна линия до друга.

Най-доброто време за пътуване е през месеците май, юни и септември. През тези месеци пътниците са по-склонни да забелязват китове точно от кораба. Имайте предвид, че обаче няма гаранция, че ще го направите. Ако наистина искате да видите морския живот, помислете за записване на екскурзия за наблюдение на китове, която обикновено се предлага около Джуно. Когато обикаляте около ледникови райони, може да видите други диви животни, като птици и тюлени.

Други дейности, които да се съчетаят с круиз от Сиатъл до Аляска

Ако имате ден или два в Сиатъл, преди да се качите на кораба си, има много дейности и възможности за пазаруване в близост до дока. Много от най-добрите забележителности, като космическата игла и аквариума, са в рамките на бреговете на брега.

Искате ли круизът ви до Аляска да бъде еднопосочно пътуване или двупосочно пътуване? Някои маршрути ще ви върнат в Сиатъл. Разгледайте възможностите за самолетни билети, за да решите дали би било във ваш интерес да приключите пътуването си в Джуно и да полетите обратно.

Друго нещо, което трябва да разгледате при круиз от Сиатъл до Аляска, са бреговите екскурзии, които се предлагат във всяко пристанище на пристанище. Можете да отидете с шнорхел в Кетчикан, шейни с кучета в Джуно, рафтинг с бяла вода, преход по ледник и т.н. Често обаче е по-евтино да организирате свои собствени екскурзии, вместо да се придържате към това, което предлага круизната линия.

Вземете отстъпки за круиз от Сиатъл до Аляска на линия. Има много маршрути и пакети за избор. Можете също да сравните цените на самолетните билети със Сиатъл. Винаги проверявайте и проверявайте дали има онлайн промоционални кодове, които ще ви бъдат от полза, преди да резервирате пътуване.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta