Корпоративни и лични яхтени партита

К

Една от най-бързо развиващите се тенденции за корпоративни събития и събирания е провеждането на корпоративно социално събиране на яхта от висок клас. Това е шанс да се измъкнете от работната среда и да направите нещо ново, нещо забавно и нещо запомнящо се. Разбира се, като организатор на корпоративни събития можете да направите друго домашно парти в един от домовете на изпълнителния директор или да наемете ресторант или друго съоръжение, ако имате голям брой гости, но това няма да е нещо, което хората ще да говорим за следващото тримесечие. Когато имате яхтено парти, те ще говорят за това години наред.

Както отбеляза авторът на „На какво те не те учат в Харвардското бизнес училище“; бизнесът е за хората. И хората искат да правят бизнес с други хора, които харесват и имат доверие. Наличието на корпоративна или бизнес социална партия на луксозна яхта сближава хората, тъй като всички се наслаждават на приятното изживяване като едно цяло. Там сте на открито, гледате отдалеч светлините на бреговата линия, усещате необичайно и освежаващо чувство за другарство. В крайна сметка в нито един друг момент не е този прочут цитат; „Всички сме заедно в тази лодка“ по-скоро.

Когато търсите солидна компания за отдаване под наем на яхти, наложително е яхтата да е чиста, екипажът да има опит и капитанът да е компетентен. Също така е разумно да се осигури компания, която съществува от известно време, такава, която знае всичко, което евентуално може да се обърка, и се старае да се увери, че не го прави. Колкото по-голяма е партийната яхта, толкова по-добре, тъй като по-големите кораби не се блъскат, както често са по-малките лодки. Те просто се плъзгат през вълните и гостите се чувстват в безопасност.

Party Yachts могат да бъдат конфигурирани така, че да отговарят най-добре на вашето събитие. Да приемем, че правите сватбен прием и бихте искали голям дансинг. Това не е проблем. Може би искате голяма трапезария за 100-300 гости, плюс хубава стая за срещи. Какво ще кажете за наем на яхта със залез слънце с коктейл? Какво ще кажете за следобеден круиз в транзитни зони за китове? Гостите могат да видят малко китове, след това да гледат залеза, да похапнат коктейли и да хапнат? Как ще проектирате вашето перфектно събитие за яхтено парти?

Лесно е да се разбере защо яхтените партита стават толкова желани сред корпоративните хамали и шейкъри. Наемането на парти яхта говори много за намерението ви да съберете служителите, екипа, най-верните доставчици и корпоративните партньори в една обща страст. Това, което ще откриете, е, че всички, които поканите, ще искат да дойдат, никой няма да се оправдава защо не може да присъства, както е обичайно, когато отдавате банкетна стая в хотел или ресторант. Просто е невероятно как един круиз на яхт парти може да обедини и да сближи всички толкова много заедно.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta