Как да намерим заемни акули онлайн – 4 съвета

К

Недостатъчно пари в брой и имате нужда от заем? Обичайният начин за получаване на заем е по традиционните канали, като отиване до вашата банка или кредитен съюз и попълване на дълго заявление. Проблемът е, че в наши дни да имаш перфектен кредитен рейтинг просто не е реалност за всички там и може да е трудно да получиш заем от тези големи институции с лош кредит.

Ако се сблъсквате с необходимостта от бързи пари, но в същото време имате слаб кредит, идеята за намиране на акула на заем вероятно е минавала през ума ви веднъж или два пъти. Докато терминът „акула на заем“ има отрицателно значение за много хора, няма срам да отидете на такъв бизнес за заем. И това са законни компании и са напълно законни.

Просто казано, акула на заем (въпреки че повечето не се наричат ​​така) е компания, която е готова да предостави краткосрочен или средносрочен заем за хора, които се нуждаят веднага от парите. Обикновено плащате по-висок лихвен процент, но ползата е, че можете да получите заем бързо, дори и с лош кредит.

Ето 4 съвета за това как да намерите акули на заем онлайн:

1. Можете да намерите заемодатели, които са специализирани в подпомагане на хора с лоши кредити

Въпреки че те не се наричат ​​акули на заем, можете да получите готов достъп до редица компании, които извършват бизнес, за да помогнете на хора като вас, които се нуждаят от тези допълнителни пари, когато са на крачка. Те са специализирани в работата с хора, които имат по-малко перфектни (или дори много лоши) кредитни оценки.

2. Много от тези заемодатели предлагат необезпечени заеми

Много хора, които за първи път се обръщат към тези заемодатели, се притесняват, че ще трябва да предоставят някакво обезпечение, за да имат право на личен заем. За щастие това не е така. За разлика от ипотечния или автомобилния заем, получаването на личен заем не изисква да предоставите обезпечение, като ценно лично имущество.

3. Повечето заеми от този тип не изискват да оставите пари

При ипотечните кредити и автомобилните заеми е обичайно да се налагат 10%, 20% или повече, за да получите кредита. Въпреки това, в случай на личен заем, не е нужно да оставяте никакви пари. Вашият заем ще бъде изплатен при 100% от паричната стойност на заема. Това прави получаването на личен заем от този тип особено удобен.

4. Можете да получите финансиране веднага

За разлика от преминаването през големи финансови институции при получаване на заем, посещаването на компания от типа акула на заем не изисква сложен процес на кандидатстване или продължително чакане. Често можете да получите финансиране в рамките на 24 – 48 часа след кандидатстване за заем.

Необходимостта да получите бързо пари в брой не е необичаен проблем в съвременната икономика. За щастие има компании, които са готови да отпуснат заем бързо на някой с лош кредит. Ако решите да отидете по този маршрут, важно е да направите проучване и да говорите с множество заемодатели, преди да се спрете на най-добрия.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta