Blast Zone Освободете линията надуваеми мегасерия

B

Blast Zone, водещо производство на надуваеми продукти за домашна употреба, пусна нова серия надуваеми продукти, които да прегледаме днес. Blast Zone извиква там нова линия Mega Inflatables. Теорията зад линията Mega е да вземе доказани дизайни и концепции и да ги направи по-големи и по-добри с по-голям капацитет и повече функции. На пръв поглед удрят домакин. Първите два надуваеми автомобила в Mega line, които бяха пуснати, бяха Shark Park Mega Play Park и Mega Croc 13 в 1 Надуваем воден парк. И двата блока са базирани на успешни водни пързалки за жилищни нужди, които Blast Zone има от повече от три години. Тези мега версии на оригиналния дизайн са наистина това.

Паркът за акули Mega Play Park еволюира от Голямата бяла дива надуваема пързалка. The Great White е двулентова права пързалка, която е проектирана така, че децата да се плъзгат от устата на акулите. Shark Park приема тази концепция и превръща слайда в един аспект на това устройство. Този надуваем има всичко. Децата се изкачват нагоре по акулите обратно, в главата и се плъзгат през устата надолу по пързалката в зоната за изпръскване на басейна, която може да побере до четири деца. Площта на басейна е приблизително 10 ‘x 8’. От двете страни на басейна за пръскане има водни пръскачки, за да се запази прохладата на басейна за онези горещи летни дни. До зоната на пързалката и басейна има отскачаща къща с отскачаща площ приблизително 7 ‘x 6’. В отскачащата къща може да се влезе или чрез велкро отвор на предпазната мрежа, или през тунела, който минава под пързалката на акулата. И двата входа позволяват безопасен начин за влизане. Отскачащата къща може да се удвои и като зона с топка. Този надуваем има по нещо за всеки.

Надуваемият воден парк Mega Croc 13 в 1 еволюира от една от най-популярните водни пързалки, зоните на Крокодил, от зоните на взрива. Островът Крокодил прилича на крокодил с пързалка, спускаща се надолу по главата, и пързалка, спускаща се по пързалката с басейн, пред която децата да играят. Наричането на Mega Croc “Mega” е подценяване. Това е Тадж Махал на жилищните водни паркове. Mega Croc, подобно на Crocodile Isle, се основава на крокодил, в който децата могат да се плъзгат надолу по главата и опашката. Mega Croc обаче добавя трета пързалка, която се спуска по крака на крокодила. Плъзгачите за глава и опашка влизат в басейни за разпръскване за продължително плъзгане. Децата се изкачват отзад на крокодила. Веднъж на върха на крокодилите, децата могат да изберат кой от трите пързалки биха искали да слязат. Под слайдовете за глава и опашка има тунели, които влизат в два отделни басейни. Това звено има общо три басейна. Ако търсите най-добрия воден парк, не търсете повече.

Съществуващата надуваема линия Blast Zones стои над конкуренцията за качество и дизайн. Въпреки че е очевидно, че Blast Zone е подобрил цялостния дизайн с надуваемата линия Mega с всички функции, те също така са добавили допълнителен търговски материал, за да направят тези устройства още по-трайни. По време на тази публикация Blast Zone не беше определил гаранционен срок за надуваемите мега мебели, но е много вероятно той да бъде по-дълъг от 90-те дни в индустрията, които предлагат в момента.

В обобщение, много съм впечатлен от последните надуваеми машини, които идват от Blast Zone, и съм нетърпелив да видя бъдещите надуваеми мега мехури.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta