Любимите получатели на защитника от Маями Делфини Дан Марино

Л

Малко куотърбекове дори се доближават до цифрите в кариерата, които великият Дан Марино успя да изложи по време на кариерата си. Започва кариерата си през 1983 г. и се пенсионира след сезон 1999. Той играе всяка от годините си в Националната футболна лига с Маями Делфините и когато се пенсионира, държи повечето от основните рекорди. Той е известен с много неща, включително като един от най-добрите куотърбекове някога.

В началото на кариерата си Марино и Делфините стигнаха до Супербоула, само за да загубят. Той никога повече нямаше да се върне в играта въпреки дългата кариера, която имаше. Марино хвърли 420 подавания на тъчдаун през кариерата си, но кои бяха любимите му приемници?

Играчът, който улови най-много подавания от Марино, беше широкият приемник Марк Клейтън със 79. Това се получава до почти двадесет процента от всички подавания на тъчдаун, които той хвърли през кариерата си.

Играчът на второ място в този списък е дългогодишният приемник на Dolphins Марк Дюпър с 55. Обединението на Марк Дюпър и Марк Клейтън с Дан Марино направи Делфините вълнуващ отбор за гледане.

На трето място с 25 приема на тъчдаун от Marino е широкият приемник OJ McDuffie, който прекарва 90-те години с екипа.

Нат Мур беше ветеран приемник, когато Марино дойде в отбора в началото на 80-те. Той е четвърти в списъка с 24 приема на тъчдаун.

Завършването на петте най-добри играчи по отношение на приемите за тъчдаун за този страхотен куотърбек е Джим Йенсен с 19.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta