Топ 5 за разглеждане и разглеждане в Ривиера Мая

Т

Ривиера Мая е едно от най-очарователните места на Земята. Той се простира по крайбрежието на полуостров Юкатан, предлагайки едни от най-добрите плажове с пясък, толкова фин, че се чувства като брашно между пръстите на краката ви. Карибските изгреви са живописни и осигуряват спиращи дъха преживявания за всички.

Поради разнообразния набор от дейности, всички интересни места за посещение и милиони неща, които да видите, всяка ваканция е уникално преживяване. От руините в Тулум до гмуркането на Големия риф на Мая, наистина има какво да се наслади на всички; търсачи на приключения и Голфър!

Ето списък с 5-те най-добри места за разглеждане и неща за вършене в Ривиера Мая (без никакъв ред, ВСИЧКИ са невероятни):

1. Руини на Тулум

Град Тулум е единственият известен археологически обект, разположен край морето. Тулум е действал като голямо пристанище за Коба, голям град на маите. Тук могат да се намерят над 60 добре запазени структури, включително храмът на стенописите, малко светилище, което отбелязва пробив в бариерния риф и Кастило. Това наистина е забележителен сайт, наситен с история. Не може да пропуснете!

2. Голф

Ривиера Мая е дом на много голф игрища в шампионски стил. Пуерто Авентурас определено е стъпка над останалите със своето голф игрище с 36 дупки. Този уникален курс е проектиран от Томас Леман. Заобиколен от буйна тропическа зеленина и срещи с игуана, елени и разнообразие от тропически птици, това наистина е златен курс в джунглата. Наслади се!

3. Експедицията на джунглата на маите

Пригответе се за истинско приключение! Експедицията на джунглата Мая от Alltournative започва с пътуване с превозно средство с висока проходимост, което ще ви отведе до системата Nonoch Nah Chich Cenote. Тук ще се гмуркате с шнорхел в дълбоки пещери, изследващи сталагмитни и сталактитни образувания. След малко гмуркане с шнорхел, скачате обратно в Unimog (4X4) и прекосявате джунглата, където ще видите разнообразие от флора, фауна и животински отпечатъци! Пътуването ще ви отведе до Yax-muul, най-удивителният естествен плувен басейн в мексиканските Кариби за още гмуркане с шнорхел. Традиционен обяд на маите ви очаква при завръщането ви в Ранчо Сан Фелипе.

4. Плувайте с делфините

Делфин Ривиера Мая е най-добрият район за плуване с делфини. Разположен само на 10 минути южно от Плая дел Кармен, прави това много удобно място за повечето туристи. Делфинариумът е защитен от необикновена природна формация, която покрива Ана Клаудия С Делфин на площ от 108 000 фута. Делфинус Ривиера има множество програми, включително Primax Swim – Плувайте с делфини и прекарвайте време с тях във водата, Делфин Ride – Делфин езда и дейности за взаимодействие , The One – Прекарайте един път с делфина и дресьора за един час и Делфин треньора за един ден – 8 часа прекарване на време с треньор, за да научите за грижата за делфините, обучението, научните изследвания, ветеринарната програма и развъдната програма.

5. Yaxché

Насладете се на кухнята на маите в Yaxché. Ястията са на основата на зеленчуци и морски дарове. Такасът от скариди е едно от най-препоръчваните предястия и по някаква причина те са вкусни! Някои други кулинарни изкушения включват Xtoloc – креп с пълнеж от сирене, поръсен с червен пипер и пиле Kinitch – Вкусно, мариновано и приготвено на скара пиле. Вкусен!

Това в никакъв случай не е пълен списък на нещата, които трябва да направите и видите в Ривиера Мая. Те са само няколко от най-страхотните неща, които сме открили по време на почивка и препоръки от приятели, семейство и клиенти. Започнете да планирате вашето Riviera Maya Adventure, като се обадите на 866-365-8747.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta