Какъв тип Live Streamer сте?

К

„Вие приемате този начин твърде сериозно“, зрител, въведен по време на предаване на живо веднъж.

Отначало се обидих. В крайна сметка точката им беше валидна. Хората могат просто да скачат на живо и да се забавляват. Разбива скуката и монотонността на живота ни, защото с натискането на един бутон можем да отидем на живо и да имаме 1 до 101 души в кухнята си, докато правим вечеря.

Наистина е вълшебно. И тук го приемам толкова сериозно и изсмуквам забавлението от него. Но аз ли съм?

Един приятел ми каза, че иска да започне шоу и ме помоли да му помогна. Трябва да помисля какво е необходимо, за да стартирам предаване на живо. Поточното предаване на живо се превръща в основен поток и започва да привлича толкова много внимание, че променя облика на начина, по който правим бизнес както в реално време, така и в социалните медии.

Стигнах до извода, че предаването на живо на живо е много по-различно от поточното предаване от вашата кухня, докато готвите. Някои от тези неща трябва да бъдат дефинирани и обяснени, тъй като стриймингът на живо излиза на преден план. Ето четирите основни дефиниции за четири типа поточни предавания на живо, с които ще бъдете в океана, ако влезете в Periscope, Meerkat, YouNow, UStream, YouTube Livestream или някое от многото налични приложения за поточно предаване на живо днес.

4 ОСНОВНИ ВИДОВЕ ЖИВИ ПОТРИМЕРИ В ОКЕАНА

АКУЛНИ СТРИМЕРИ – Известни личности, които искат да се свържат със своята аудитория в личен план. Това са потоците, които обикновено попадат в популярните списъци или са представени, защото те и видимост за хиляди наблюдатели и зрители. Това е добре за приложението, известния човек и зрителя. Всички печелят. Тези зрители идват от утвърдени последователи и това не изисква работа или нужда от изграждане. Всичко, което известният човек прави, е да натисне „стартирай на живо“ и да ни покаже перспектива за тяхната реалност.

Тези хора могат да бъдат актьори, певци, дори политици и могат да бъдат организирани или планирани от публицисти, за да увеличат техния брой и популярност.

ХАЛИБУТ СТРИМЪРИ – Те се правят от хора само за камбала (по дяволите). Те търсят връзка и стриймингът на живо е отговор. Някога това беше вярно за мен. След като се прибрах у дома от внедряване, предаването на живо беше отговор за мен да се свържа отново със света. ХАЛИБУТ СТРИМЪРИТЕ обикновено се предават на шофиране, гледане на телевизия, правене на неща около къщата или позволяват на зрителите да гледат в хладилниците си. Това се прави, без да се мисли в крайна сметка, освен за изкореняване на самотата и свързване с другите.

ДЕЛФИН СТРИМЪРИ – Сега стигнахме до шоуто на живо. Това е сериозен стриймър на живо, който иска да създаде щастие и нова реалност за зрителя, като ги преведе в едно преживяване. Няма строги правила за този тип стримери, защото шоуто е изградено от тяхната креативност. Те обикновено осигуряват вид забавление. Това могат да бъдат обхватите на залеза на обхвата на игрите. Пари или не, тези хора обичат да се свързват с човечеството и да осигурят нещо за света.

СТРЕЙМЕРИ ЗА КУКАРИ – Рибите-издънки са конкурентни опортюнисти, които влизат бързо със своите рекламни клипове за интернет маркетинг, книги и програми, за да спечелят пари (пригответе се, аз ще се обидя), гледащи издънки.

Всички сме били гадни. Боже, сам гледам мрежата за пазаруване на дома Току-що видях, че кабелът започна да таксува абонамент за пакет от HSN канали. Хората плащат, за да гледат тези неща! В нашата човешка природа е да искаме и да придобиваме и да бъдем успешни. Логично е, че хората, които предлагат големи пари, ако следвате техните програми и се научите как да перископирате, уебинар, Kindle Book, плетене на една кука, куче пазач, и списъкът продължава … има смисъл „тези“ хора са там, за да поставят вашите пари в джоба си.

Не ме разбирайте погрешно. Аз съм проницателна бизнес жена и искам да печеля пари. Пиша книги и програми и развивам марка, продукти и бизнес. В него няма срам.

Какъв вид предаване на живо сте?

Аз съм в категорията Dolphin Streamer. Обратно към моя приятел, който ме попита за започване на шоу. Искам да му помогна да се доближи до брега, за да можем всички да го видим как изскача от морето, обратно изпуснат от лъчи слънчева светлина и блестящо лъскаво делфинство.

Но има въпроси, които Dolphin Streamer трябва да си зададе, преди да започне. Разработих ги от моя опит в излъчването, последван от близо 350 излъчвания на живо до момента и предаване, което еволюира до следване от близо 6000 души (направете това 5000 органични последователи * намигване *).

Каква е мотивацията ти?

Защо искате да направите това шоу? Това е първият въпрос, който задавам на хората. Може да е просто да се забавлявате и да създавате приятели, докато споделяте страстта си. Може да е да намерите други, които споделят същата страст. Може да е забавен експеримент, който просто искате да изпробвате и да видите какво се случва и къде ви отвежда животът. Може би това е да печелите пари и да започнете бизнес.

Няма грешна причина да започнете предаване навсякъде. Знайте обаче, че шоуто е ангажимент. Ще бъде най-успешен, ако успеете да установите мотивацията си отпред, защото това ще ви държи напред, когато искате да се откажете. И повярвайте ми, ще искате да се откажете в даден момент.

Проучете плюсовете и минусите на това, в което навлизате.

Колкото награди може да донесе стриймингът на живо, наличието на последователно предаване на живо от всякакъв вид също може да бъде воюващо по много начини. Дори и само да предавате на живо околната среда, вие изразходвате енергията си и ние имаме само толкова много да дадем.

Правя сутрешно предаване всяка делнична сутрин и съм обучен да излъчвам на живо във военно училище със заплахи да бъда върнат у дома, ако не успея. Това преживяване не беше достатъчно, за да разбера силата, от която се нуждаех, за да запазя ангажимента си да правя сутрешно шоу всяка делнична сутрин. Това е като бягане на маратон с хълмове и долини, приливи и отливи на енергия, рестартиране и спиране край пътя за изстрели с висока въглехидратна енергия.

Това предаване ще се базира ли на нещо, което вече правите или вече е част от живота ви?

Когато решавате да направите шоу, помислете за хората и нещата от живота си. Една жена прави шоу в YouTube с дъщеря си, за да включи семейството. Има един мъж, който семейството редовно се появява във видеоклиповете му на Vine.

Видеото на живо е по-голямо данъчно облагане, отколкото предварителното записване. Ще бъде ли предаването ви за нещо, за което ще имате достатъчно материали, или ще ви хареса и ще имате време за проучване? Имате ли време в живота си за това шоу, както и семейството и приятелите си? Какво ще пострада, ако имате редовно шоу? Препоръчва се да правите поточно предаване на живо веднъж на 24 часа, за да увеличите аудиторията. Нещо в живота ви ще изчезне, за да имате редовно и последователно шоу.

Трябваше да избера час от деня, за да излъчвам последователно. Избрах времева рамка, EST Morning Times. Но това означава, че трябва да ставам по-рано, за да тренирам. Моята тренировка страда, когато реших да спя малко по-късно. Това беше жертва и трябваше да реформирам графика си в други области, за да се побера във фитнеса. Това беше огромно предизвикателство.

Това са само някои от нещата, които трябва да имате предвид, когато мислите за започване на последователно сутрешно предаване на живо и искате да станете Делфин. Акулите винаги ще се оправят, Рибата-издънка, добре, това вече е техният живот и са свикнали с шума. Халибутите също са добре, защото това е просто време, което ги прави щастливи. Но делфините, делфините са различни.

Имате ли какво е необходимо, за да бъдете Dolphin Live Streamer? ВИЕ сте единственият, който може да отговори на този въпрос.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta