Луис Кафора

Л

Луис Кафора – Карфора II е агент на акули под наем от семейство Коломбо и също е работил като наркотрафикант за семейство Лукезе. Популярно е бил известен като „Китът“ или „Дебелия Луис“.

Луис Кафора II е син на италианско-американски имигрант Луис Карфора, който мигрира от региона Сенерхия в Кампания, Италия.

Има малка разлика в фамилията на Луис; или е изписано погрешно от INS, или родителите на Луи сами са го променили, или може би има вероятност Луис да го е модифицирал малко, за да защити и скрие името на семейството си, когато е получил известна популярност поради престъпната си дейност. Той обаче не е имал никаква връзка с Винсент Кафаро, който е бил капо на семейство Дженовезе.

Луис Кафора беше доста дебел и много висок дори в ранните си детски дни. Той твърде много го осъзнаваше. Той обичаше да готви и често го виждаха да приготвя италиански ястия за членовете на бандата си.

Той участва активно в дейностите на мафията и започва престъпния си живот, като се присъединява към семейство Lucchese. Луис Кафора не се е занимавал с улични престъпления, а е работил за осъществяване на законни бизнес сделки за семейство Лукезе. В центъра на Бруклин той успя да получи паркинг на лизинг. Чрез неговото управление той придоби доста голямо влияние в Нюйоркския държавен департамент по транспорта. Официалният му капо Пол Варио имаше срещи с подчинените си на паркинга на Луис; за да бъдат в безопасност от разговорите им да бъдат записани от полицията. Луис Кафора използва паркинга си, за да съхранява откраднатите автомобили за Хенри Хил.

Печалбите му непрекъснато се увеличаваха, което му позволи да получи мощна позиция в семейството.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta