Автоматично ли печели вашата фуния?

А

Ако не, тогава прочетете …

И между другото, това е усъвършенствана вариация на техниката на слотовете на Skype, преподавана в бюлетина от този месец. Може да започнете с този и след това да преминете към този, когато сте готови

Ако се замислите какво живее в океана, ще разберете, че има всичко – от толкова малък, че не можете да го видите планктон, до китове с размерите на жилищни сгради.

Същото важи и за хората във вашите списъци и във вашите фунии.

Има хора, търсещи безплатни игри, които никога няма да станат клиенти. Да, предполагам, че може да се каже, че те са планктонът. И те се изяждат пряко или косвено от повечето всичко останало в морето.

Работейки нагоре, имате малки риби, по-големи риби, луди големи риби, делфини, малки китове и ОГРОМНИ китове.

Което ще рече, имате купувачи, които ще купят електронната книга от 7 долара, такива, които купуват продукта от 47 долара, някои, които купуват курс от 297 долара, и дори няколко, които ще похарчат хиляди долари ако им позволите.

Но ако не предоставяте възможност на тези големи потребители да харчат големи пари, тогава ВАС пропускате. Много.

Така че нека поговорим за доверието. Някой се присъединява към вашия списък и не ви познава от космата, която котката ви изхвърли миналата седмица.

Но те четат вашите неща, харесват ги и купуват тази електронна книга за 7 долара.

Уау, впечатлени са и искат още. Те купуват този ваш продукт за 47 долара, поглъщат го и искат още.

Така че те купуват продукта от $ 297 и все още са доволни. В техните съзнания и сърца сте прогресирали по целия път от непозната опасност до ВСЕЗНАЩИЯ ЕКСПЕРТ и те търсят отговорите при вас.

И така, какво искат те? Зависи от вашата ниша, разбира се, но да предположим, че това е онлайн маркетинг и те искат да изградят петцифрена фуния на месец.

Помислете за това – пет цифри на месец. Много изпълнимо, но те се нуждаят от помощ.

Те са закупили вашия изчерпателен курс за AZ, който им казва точно какво да правят на всяка стъпка. За тази привилегия те са платили $ 297 или $ 497, или каквото и да таксувате за най-добрия си курс – този, който струва ПОВЕЧЕ ОТ това, което таксувате.

И така, вие сте ги определили като или много голяма риба, или може би като кит. Та какво правиш?

99 от 100 търговци в този момент ще се опитат да им продадат асоцииран продукт. Лоша грешка.

Не забравяйте, че в техните очи Вие сте експертът. И така, защо се опитвате да им продадете чужд курс? В този момент няма много смисъл за тях. Може би след няколко месеца, ако не са закупили нищо друго, СЛЕД ТОВА ги продавате на чужд продукт. Но в момента ВИЕ сте това, което искат.

И така, ето какво правите – веднага след продажбата на големия си курс, вие им предлагате вашата лична индивидуална помощ при изграждането на тяхната 5-цифрена фуния на месец.

Веднъж седмично те могат да скачат по Skype с вас за един час и да ви питат НИЩО. Ще ги държите за ръка, ще ги държите отговорни и ще им помогнете да построят тази фуния БЪРЗО.

И за тази индивидуална помощ ще таксувате 2000 долара на месец. Или повече или по-малко, в зависимост от това колко ви е удобно. Познавам големи маркетолози, които взимат от 3000 до 5000 долара за точно този тип коучинг.

Разбира се, това ще се хареса само на хора, които са наистина сериозни и имат пари да инвестират в бъдещето си. Това са същите хора, които могат да си позволят да възлагат почти всичко на тяхната фуния, както и да плащат за реклама, за да започнат веднага да правят истински пари.

Ако те не приемат предложението ви веднага, вие го правите отново след един ден и отново и отново през следващите няколко седмици.

Но вие приемате само 10 или повече клиенти наведнъж, защото хей, вие инвестирате времето си в това и имате само толкова много време през деня си.

Неща, които трябва да знаете:

Това е предложение, което правите само вътрешно. Няма големи стартирания, няма филиали. Това е само за големите китове от вашия списък, които ви познават, имат ви доверие и са сериозни за бързото получаване на реални резултати.

Да, $ 2000 или повече звучи много. Но за подходящия вид клиент това е изключителна инвестиция. Например 2000 долара на месец за изграждане на петцифрен месечен доход? Безпроблемно е, ако имат пари.

Клиентите, които приемат вашата оферта, естествено ще получат по-добри резултати и БЪРЗИ резултати поради вашия коучинг, в сравнение с тези, които вървят със собствен темп с вашия курс.

Вие ги държите на път, държите ги отговорни и им помагате да преодолеят всички препятствия, пред които могат да се изправят. Плюс това, когато хората инвестират такива пари, те сериозно се занимават с това, което правят.

Тъй като вече имате стъпка по стъпка, всичко вече е изложено за тях. По този начин няма да се притеснявате да научите много подробности за разговорите. Вместо това сте фокусирани върху това да им помогнете да постигнат сериозен напредък бързо.

Ако не ви е удобно да започнете от 2000 долара, изберете собствения си номер. Вземете препоръки от клиентите си и съответно увеличете таксите си.

Ако сте взели анкета на онлайн търговци, които правят над 100 000 долара годишно, обзалагам се, че ще откриете, че поне 4 от 5 са ​​платили за коучинг с 4 цифри на месец, когато са учили. Ето защо те правят шест цифри сега.

И последно нещо: Ако имате 10 клиенти всеки месец, които ви плащат 2000 $ на месец, това означава, че започвате всеки месец с 24 000 $ доход. И това е допълнение към останалите ви маркетингови усилия.

Хубаво!

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta