Интересни факти за Сребърната пролет

И

Разположен в непосредствена близост до Вашингтон, Силвър Спринг, Мериленд е жилищна дестинация за семейства, живеещи в района от години. Докато DC е идеята за паметници и музеи, Silver Spring бързо се превръща в едно от най-желаните места за живеене извън областта.

И така, какво привлича толкова много хора в Сребърна пролет? Ето само няколко забавни факта за града на окръг Монтгомъри.

Важни открития

Silver Spring е мястото, където е седалището на една от най-големите телевизионни и интернет компании. Discovery Communications е водеща в света медийна литература, която включва канали като Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Science Channel, Investigation Discovery и Planet Green; канали, които всеки обича да обръща, когато се отпуска в апартамента или апартамента си. По време на винаги популярната седмица на акулите в Discovery Channel, тази мултимедийна компания празнува с 466-футова акула на име Chompie, която седи на върха на корпоративната централа.

Най-доброто във филма

Напускането на вашия апартамент или апартамент, за да видите един от любимите си филми, придобива съвсем ново значение, когато посещавате Американския филмов институт Сребърен театър и културен център (AFI), разположен в Сребърен извор. Тази историческа забележителност е посветена на запазването на изкуството на движещото се изображение. Повечето програми на AFI се концентрират върху филми, които обикновено не се предлагат никъде другаде, включително независими филми, чужди филми, документални филми и класическо кино.

Най-добрите евтини ястия в Мериленд!

Когато жителите на Silver Spring са в настроение за фантастично ястие, което няма да струва цяла заплата, те не търсят по-далеч от Ray’s the Classics. Ray’s бързо се превърна в основен район на метрото във Вашингтон, поради факта, че Ray’s hand избира само най-доброто естествено говеждо месо, отглеждано във ферма, хранено с царевица, достъпно навсякъде на всяка цена.

Да се ​​разходим

Едно от скритите съкровища на Вашингтон е Грейт Фолс. Този национален парк е на кратко разстояние от DC и може да се влезе от Вирджиния или Мериленд. Great Falls предлага над 800 мили живописни гледки и невероятни водопади. Пътеките се различават по трудност. Това е чудесен начин да излезете от града и да се упражните. След един ден сред природата ще се върнете в дома си и ще бъдете готови за дрямка!

Няма ограничение за многобройните дейности, които Вашингтон, окръг Колумбия, може да предложи. Независимо дали ще се срещате с приятели в кино или ще вземете напитки в бар, Silver Spring е дестинация, която трябва да посетите.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta