Å holde et lykkelig ekteskap kan være akkurat som å sykle

Å

For de av oss som har vært gift i lang tid, er vi åpenbart vant til at vi har denne andre å verne om og forsørge, men etter hvert som tiden går, hva kan vi gjøre for å holde forholdet lykkelig og kjærlig , som fortsatt også vil være veldig gøy? Vel, et lykkelig ekteskap kan sammenlignes med å sykle, og selv om dette kan virke rart for deg, her skal jeg forklare hvorfor.

Ikke misforstå, jeg skal ikke sammenligne din mann eller kone med en gammel sykkel, vel kanskje litt, men akkurat som du ville passe på sykkelen din når den eldes, så må du ta deg ekstra tid til å vise elsket en du bryr deg om. Her er noen pedaler du kan snu:

Å sykle er den mest naturlige oppgaven å utføre, når moren din eller faren din har tatt av stabilisatorene selvfølgelig. Du bare zoomer ut, så er det ingen stopp for deg. Det er det samme når du først gifter deg, det er en fantastisk følelse, bryllupsreisen, å være sammen, og så er dere begge på vei til å sykle inn i solnedgangen i ekteskapelig lykke. Så for at forholdet ditt skal forbli spennende, hold tankene dine når du først lærte å ri, og lik det med da du giftet deg første gang. Det neste trinnet er at dere begge skal tenke på hvor dere er nå og hvor langt dere har kommet. Denne tanken vil bekrefte kjærligheten din til hverandre på nytt og bør også bringe et smil til ansiktene dine, akkurat som da du var barn.

Ta en melodi en gang i blant. Når du føler deg litt glansløs, kan det være på tide å organisere et avbrekk eller et bytte av scene. Akkurat som å smøre sykkelkjedet, vil en tur bort eller en godbit løsne deg og partneren din og stoppe rusten fra å sette seg inn. Når du kommer tilbake, vil du føle deg avslappet og i en bedre posisjon igjen for å takle den daglige rutinen, med den fornyede lyst.

Bytt gir hvis du kjemper i en oppoverbakke. Som du ville gå over i et lettere utstyr på sykkelen din for å komme deg oppover bakken, så bytt til en lettere tilnærming hvis du kan kjenne litt spenning mellom deg og din kjære. Argumenter er ikke hyggelige, og ved å innta en lettere holdning kan du unngå pukkelen og være i stand til å ordne opp i problemer mye raskere. Hvis du husker å bruke denne tilnærmingen, bør det definitivt hjelpe, ettersom problemet først er løst, er alt fritt på hjul igjen.

Har reservedeler for sikkerhets skyld. Siden du regelmessig må bytte dekk på sykkelen din gjennom årene, så må du ha reserveplaner i ekteskapet ditt for å holde det lykkelig og kresent. Det kan være lurt å sette av litt penger for en regnværsdag, sette av et budsjett for en spesiell gave, et måltid eller prøve å sette deg en oppgave med å lage en liste over ting som partneren din elsker. Deretter kan du unne dem hvert element eller hver anledning en om gangen. Dette vil holde ekteskapet ditt interessant og morsomt. Ikke glem romantikken også, og innlemme at kjærlig følelse er viktig, så hvorfor ikke bli forelsket igjen? En spesiell romantisk gest vil alltid bli godt mottatt. Husk da å beholde reservedeler, små godbiter til din bedre halvdel.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta