Bruke sykkelen for vekttap

B

Sykkelen er et av de beste verktøyene å bruke for å brenne kalorier og gå ned i vekt. En kvinne på 145 kg som kjører 1 time på omtrent 12 km / t vil brenne omtrent 500 kalorier, øke hastigheten til 16 km / t og kaloriforbrenningen øker til ca 835 kalorier i timen.

Du kan øke kaloriforbrenningen ved å gjøre sprints nå og da under turen.

Siden det tar 3500 kalorier å brenne et kilo fett, vil omtrent 4 timers sykling ved 16 km / t brenne omtrent nok kalorier til å brenne 1 kilo fett.

Sykling har veldig lav effekt, så det tar ikke tollen på leddene som løping gjør.

Sykling kan gjøres innendørs på en skrivesykkel når det er dårlig vær, med liten eller ingen endring i kaloriforbrenningen.

Personlig synes jeg innendørs sykling på en skrivesykkel er kjedelig, men noen synes det er ganske tilfredsstillende, og det er nå simuleringsmaskiner som får det til å virke som om du går på et kurs i stedet for bare å sykle. Noen av disse jobber med en trener og øker motstanden når du går opp bakker og tilbyr en rekke kurs for å holde kjedsomheten nede.

Du kan bruke sykkelen til å gjøre noen ærender og samtidig brenne noen kalorier som du aldri ville ha hatt sjansen til å gjøre ellers. Bruken av en liten sykkeltilhenger øker antall kalorier som forbrennes, og gir flere muligheter for ærend siden du kan bære mye mer, og det lar deg utvide ærendet du kan gjøre.

Det jeg mener med det er at jeg kan bære opptil 100 kg med tilhengeren min. dagligvarer eller verktøy eller hva som helst. Jeg har båret ukens dagligvarer tilbake fra supermarkedet. Å trekke en 100lb last opp til og med en liten bakke vil gi mye ekstra motstand på pedalene og forbedre benets styrke.

De fleste tenker på sykkelen som en helt kondisjonstrening, men det er ikke alltid sant. Å ta deg med sykkelen opp bakker, spesielt med den ekstra belastningen på en trailer, vil definitivt øke beinets styrke, og det vil også være en fin måte å styrke kjernen din på.

Hvis du sykler BMX eller terrengsykkel, vil du også bygge litt overkroppsstyrke, og du vil brenne mye flere kalorier enn om du bare kjører uformelt.

Avhengig av hvilken type sykling du planlegger å gjøre, kan det være nødvendig med noen forberedelser, og det vil avhenge av hvilken type sykkel du vil kjøpe.

Du bør sjekke med den lokale butikken, de er vanligvis veldig hjelpsomme. Ja, de vil selge deg en sykkel, men de fleste butikker innser at de vil gjøre deg glad enda mer, og hvis de selger deg noe som ikke passer, kommer du ikke tilbake. Siden de trenger din gjentatte virksomhet for å fortsette å drive virksomhet, vil de nesten alltid gjøre sitt beste for at sykkelen du kjøper skal være sykkelen du skal sykle.

Her er noen generelle regler, men ikke alltid en perfekt passform siden alle er forskjellige.

Kjøp en terrengsykkel hvis du ønsker å gå ned i vekt, bli i form, ønsker å sykle med grupper og nyte farten og smidigheten på landeveissykling generelt. Hvis du gjør det, må du også kontakte butikken om hvordan du kommer deg inn i den lokale sykkelklubben eller gruppen og har det gøy å få gran. Jeg er medlem av Pecan City Pedalers i Albany Georgia og har også kontakter i klubber over hele USA. Jeg liker veldig godt terrengsykling.

Kjøp en komfortsykkel eller hybrid hvis du bare er interessert i kondisjon og ikke har noe imot å sykle alene, ikke egentlig bryr deg om fart, men bare vil brenne kalorier og få gran. Disse vil vanligvis ha smalere dekk, så de går litt fortere. De er en slags krysning mellom en terrengsykkel og en landeveissykkel.

Kjøp en terrengsykkel hvis du bor i et område hvor det er mange bakveier som ikke er asfalterte, terrengsykler og hybrider ikke gjør løs grus og gress så godt som terrengsykler gjør.

Cruisers er OK, men ikke mitt eget valg. Det var den viktigste typen sykkel som eksisterte da jeg var liten. Dette er slags single speed -sykler som vi hadde tilbake på 50- og 60 -tallet. Ville være greit for verktøy rundt i byen, men de kan være veldig tøffe på åser.

BMX Cruisers eller 20 “for racing. Racing BMX kan utføres i alle aldre, og etter de første gangene rundt banen vil du enten elske det eller hate det. De fleste barn elsker det, voksne ikke så mye. Personlig liker jeg det og elsker det ridning og til og med racing med barnebarna mine. Det gir en flott trening, og etter 3 Motos (1 løp) føler jeg at jeg har fått en god trening.

Hvis du prøver BMX, leier en sykkel eller låner en, har de fleste løypene dem på banen og vil leie eller låne en til et treningsløp. Når du har prøvd det, må du selv bestemme om det er noe for deg. BMX Racing er ikke for alle, men alle er velkomne til å prøve det. Jeg synes det er veldig gøy, men kanskje når jeg blir gammel (jeg er bare 57) tenker jeg annerledes.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta