Fordeler og ulemper med sykkelruller

F

Sykkelruller er en type sykkeltreningsenhet som kan hjelpe deg med å sykle innendørs uten å gå videre. Men det har en viss forskjell fra andre typer sykkeltrenere ved at rullene ikke er koblet til sykkelrammen. Dessuten bør ryttere balansere seg på rullene mens de trener. I motsetning til andre typer sykkeltrenere, festes ikke ruller til sykkelrammen, og rytteren må balansere seg selv på rullene mens han trener.

Vanligvis består sykkelrullene av tre sylindere, trommer eller “ruller”. Valser kan være laget av forskjellige materialer som tre, aluminiumslegering eller plast. Blant dem er de som er laget av aluminiumslegeringen relativt bedre. Som en hoveddel spiller rammen også en ganske viktig rolle for hele maskinen. Rammen kan brettes i midten for oppbevaring eller transport. Og den kan være laget av sveiset stål eller ekstrudert aluminium. Et belte kobler en av de bakre valsene til den fremre valsen, noe som får forhjulet til sykkelen til å snurre når sykkelen tråkkes. Avstanden mellom sykkelruller kan vanligvis justeres for å matche sykkelens akselavstand. Vanligvis er frontrullen justert til å være litt foran navet på forhjulet.

Ulike typer sykkelruller har spesifikke funksjoner. Du bør velge dem i henhold til dine egne krav. Det er forskjellige funksjoner som magnetisk motstand, gaffelstativ, vifter mot motvind, beltevern for svinghjul og brettpakker, etc. Dessuten har de også mange andre fordeler. For eksempel er de utvilsomt ideelle alternativer for trening innendørs. De er gode for å forbedre form, balanse og spinn. Derfor kan sykkelhåndteringsferdighetene dine også forbedres.

Selvfølgelig har de også mange ulemper. Det er veldig vanskelig for syklistene å montere den stasjonære sykkelen fordi den kombinerte høyden på rullesystemet og sykkelen er ganske høy, noe som kan føre til at ryttere faller og skader. I tillegg er det ganske vanskelig å holde både rytteren og sykkelen innenfor den ekstremt slanke bredden på rulletromlene uten å velte eller bare falle av kantene.

Selv om de kan forårsake noen sikkerhetsproblemer, kan du unngå disse problemene ved å kjøre dem så forsiktig som du kan. Dermed er sykkelruller fremdeles et ideelt sykkeltreningsapparat for deg å velge. Her er et annet punkt du bør ta hensyn til. Priser på sykkelruller er forskjellige, så du må handle nøye for å finne tilfredsstillende egne produkter.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta