Forklarer forsikring for motorsykkelindustrien og kunden

F

Hvis du eier, sykler eller selger motorsykler, må du informeres om skjermingsforsikring.

Produsenter og forhandlere så vel som rytterne selv må gjøre seg kjent med de tilhørende risikoene og skaffe skreddersydd dekning som beskytter dem mot variablene. Denne oversikten vil forenkle det grunnleggende om en egen forsikringsklasse.

Motorsykkelforsikring for eier og rytter

Vanligvis inkluderer de fleste standardplaner for auto og personlig ansvar ikke motorsykkelforsikring. Det er av denne grunn at forsikringsdekning eksplisitt beregnet på motorsykler, scootere, motorsykler og andre lignende er nødvendig for de som eier og kjører dem. Dekning beskytter mot ansvar for eieren eller operatøren hvis det oppstår personskade eller skade på eiendom til en tredjepart. I de fleste tilfeller inkluderer forsikringsselskaper som tilbyr motorsykkelforsikring fysisk dekning for brann, tyveri, omfattende og kollisjonspolicyer. Tilhørende anførselstegn blir vanligvis etablert gjennom målinger av kubikkcentimeter av motorens slagvolum.

De selskapene som tilbyr motorsykkelforsikring anbefaler også uforsikret bilistdekning som tilleggsdekning til ansvarsforsikringen. Det er de som presenterer muligheten for medisinske utbetalinger samt passasjerdekk.

Motorsykkel og motorsykkel tilpasset produksjons- og fabrikasjonsforsikring

På grunn av den økte populariteten til å tilpasse motorsykler, håndterer mange virksomheter originale detaljer, rammemodifikasjoner samt motorvariasjoner. Dette egner seg selvfølgelig til forskjellige former for ansvarseksponering for tilpassede sykkeldesignere, produsenter, fabrikanter og service- eller motorsykkelfix-it-butikker.

Relaterte retningslinjer inneholder følgende dekning:

• Generell ansvarsforsikring
• Produkter og fullført driftsdekning
• Garasje-Keepers juridisk ansvarsforsikring
• Kommersiell personlig eiendomsforsikring – som tyveridekning er en del av

Motorsykkel- og motorsykkelforhandlerforsikring

Denne typen forsikring er vanligvis gitt på et endret bilforhandleransvarsskjema – et skjema som er spesielt tilpasset motorsykkelforhandlerens behov.

Det er to forskjellige dekker:

1. En politikk som inkluderer lokalansvar for salgsvirksomhet når det gjelder service eller reparasjon av kunders motorsykler.

2. En politikk som inkluderer dekningsbeskyttelse for kunders motorsykler for tiden de lagres i forhandlernes verksted. Denne typen plan ligner en garasjeansvarligs juridiske ansvarsforsikring.

Forhandlernes tilleggsforsikring for fysisk skade beskytter lagrede motorsykler som venter på å bli solgt, og den inkluderer dekning for risiko, som brann, tyveri, kollisjon, hærverk, opptøyer og andre spesifiserte risikoeksponeringer.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta