Gjennomgang av treningsutstyr: The Vision Fitness R1500 liggende treningssykkel

G

Husker du all moroa du syklet da du var barn? Det ga deg en følelse av ekspansivitet og fikk deg dit du måtte gå – med liten eller ingen kostnad. Som mange av oss forlot du sannsynligvis sykkelen din etter hvert som du ble eldre og trengte å reise lenger og raskere. Hvis du har gått opp litt i vekt siden sykkeldagene (og hvem som ikke har gjort det), eller hvis legen din har anbefalt et treningsprogram, kan det være på tide å gjenoppdage sykkelen, men i en ny, oppdatert form. Her er litt informasjon om Vision Fitness liggende sykkel, et treningsutstyr som tilbyr en unik måte å trene på.

Treningsutstyr: Hvorfor sykle på en liggende sykkel?

Å sykle er en utmerket måte å få en effektiv kardiovaskulær trening uten å stresse musklene eller risikere betydelig skade. Fordi du sitter, anses sykling ikke som en vektbærende øvelse. Det er lett å opprettholde en god fart på en sykkel, noe som betyr at du kan trene i en bestemt “sone”, det vil si å holde pulsen på et bestemt nivå, noe som igjen garanterer og effektiv trening. Men hvis du har rygg- eller underkroppsproblemer, kan det være vanskelig for deg å opprettholde oppreist posisjon som trengs for sykling. Visste du at det finnes en spesialisert type treningsutstyr som kalles en “liggende” sykkel som tar alt stress og press av ryggen og beina, og lar deg få alle fordelene med å sykle med svært få av de medfølgende risikoene? Når du sitter på en liggende sykkel, sitter du omtrent som i en bil, så ryggen og underkroppen har god støtte.

Treningsutstyr: Om Vision Fitness R1500 liggende treningssykkel

Vision Fitness liggsykkel er en førsteklasses maskin som du kan forvente å betale rundt £ 599,00. Som du forventer, er datakonsollen i hjertet av R1500. LCD -skjermen har følgende programmer: manuell, muskeltoning, intervaller, fettforbrenning, stigning, bølgende åser og fjell. Konsollen viser følgende parametere: watt, avstand, tid, puls, kalorier, turtall, program og nivå. Pulsen måles ved hjelp av håndtakene og en mottaker. Motstanden er motordrevet, og består av 16 nivåer. Setet har korsryggstøtte for ekstra komfort og riktig treningsstilling.

Treningsutstyr: Noen spesifikasjoner for Vision Fitness R1500

Denne maskinen brettes ikke flatt for lagring. Svinghjulet veier 9,5 kg (21lb), og hele maskinen veier 46kg (102lb). R1500 går på strøm, og er designet for hjemmebruk. De åpne dimensjonene er 145 x 69 x 119 cm eller 57 “x 27” x 47 “(L x B x H). Maskinens garantibetingelser er rause på 10 år på deler og 5 år på arbeidskraft.

Vision Fitness R1500 liggende treningssykkel er en måte å få lav energi på et overlegen treningsutstyr.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta