Helsemessige fordeler ved å sykle

H

Jeg elsket å sykle som barn. Vi skulle sykle rundt i byen og frem og tilbake til skolen. Etter skolen kom vi sammen for å sykle og snakke om det som skjedde på skolen, bekymringene våre, drømmene våre. Sykkeltur holdt oss sunne, travle og glade. Som voksen innser jeg at sykkelturer gir mange fordeler for kroppen, så vel som for ånden. Nå som jeg er i 40 -årene begynte jeg igjen å nyte det. En av tingene legen bestilte var trening for å være i bedre helsetilstand.

Sykling er en god kardiovaskulær trening som kan øke helsen til hjertet ditt. En sykkel med flere hastigheter lar deg øke kondisjonsnivået etter hvert som din kardiovaskulære funksjon forbedres. Begynn med å sykle i lett fart over jevnt underlag. Hvis det du ønsker er en utfordring, endre terrenget.

Sykling er snill mot leddene. Når vi blir eldre, opplever vi leddsmerter, spesielt i knærne, ettersom osteoporose forårsaker leddproblemer på grunn av mangel på riktige kalsiumnivåer i beinene. Sykkeltur tilbyr trening uten smerter. Den aerobe fordelen er sammenlignbar med jogging eller løping uten belastning. Kontroller at setehøyden på sykkelen din er justert slik at beina får full bevegelsesfrihet for hver omdreining. Fullt bevegelsesområde fremmer også bedre sirkulasjon til nedre ekstremiteter som gjør mesteparten av arbeidet med å flytte sykkelen.

Sykling pisker beinmuskulaturen i form. For muskulær utholdenhet, hold deg til et flatt terreng, men juster hastigheten på sykkelen etter hvert som styrken din forbedres. For å unngå kramper, strekk grundig før og etter hver sykkeltur.

Sykling øker balansen. Å lære å sykle handler om å holde seg oppreist. For å gjøre det må du finne en balanse mellom kroppen din og sykkelen. Ved å opprettholde denne balansen styrker du kjernemuskulaturen i bukregionen. Stramming av kjernemuskulaturen gjør at du ikke faller av sykkelen. Nedre mage trekker bena tilbake mot kroppen fra bunnen av sykkelrevolusjonen. Korsryggen holdes også smertefri av en sterk balansert kjerne.

Det er også en flott måte å slippe stresset fra daglig arbeid, enten du jobber hjemme eller har en vanlig jobb. Du kan gjøre det inne i huset med en mosjonssykkel, men du kan også ta sykkelen ut og nyte naturen. Familier, venner, kan dele opplevelsen som kan hjelpe deg å være sammen og gi muligheten til å kommunisere med hverandre. Jeg tror at vi som familier, venner, må se etter felles grunnlag for å dele med hverandre som vi gjør med venner. Å ha det bra med deg selv og dine nærmeste er en av de største fordelene du kan få fra denne øvelsen.

Reparasjon og vedlikehold av sykkel

Å holde sykkelen på optimal ytelse er grunnleggende for å motta fordelene med å sykle og sykle trygt. Du kan ta den med til et sykkelverksted eller gjøre det selv. Et par ting å huske på.

Se godt på alle sykkelsystemer og se etter ting som må fikses.

Bremsesystem: Kontroller at bremsekabler ikke er ødelagte, bremseklosser skal være i god stand og bremsehåndtak skal fungere skikkelig. Kontroller bremsekaliperen.

Dekk: Hvis de hadde vært flate en stund og så ødelagte ut, bør du vurdere å bytte for nye. Hvis dekket er i orden, bør du vurdere å bytte dekkrørene. Sjekk nummeret på dekket før du kjøper dem. For eksempel 20 x 1,50

Sete: Setet må ha passende størrelse for deg og være behagelig. Vurder polstrede seter.

Sikkerhet: Kontroller at sykkelen har lys og reflekser for å gi råd til andre du er på vei. Vurder å installere en bjelle eller et horn for å la andre vite at du beveger deg gjennom.

Forbered en liten sykkelpose med rørplaster eller luftfiller, verktøy som kan hjelpe hvis du trenger å bytte en ødelagt sykkeldel når du sykler. Anbefales å ha en sykkelpumpe med ramme. Ha tilgjengelig en vannflaske for hydrering. Det er en du kan installere på rammen.

Andre sykkeldeler å sjekke: sykkelkjede, pedaler, sykkelstativ, håndtak,

Å sykle er ikke bare for barn. De fysiske fordelene øker når du blir eldre. Dessuten er det bare moro å sykle. Så, beveg deg!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta