Hva du vil vite om motorsykkelforsikring

H

Hvis du eier en motorsykkel eller annen type motorsykkel, er det viktig å skaffe deg en skikkelig forsikring for å beskytte deg mot all risiko og generelt ansvar som sykkelen din naturlig utsettes for. En reell fordel med å få dekning fra et pålitelig selskap er at du kan høste fordelene med pengebesparende buntingstilbud ved å skaffe mer enn én policy fra én kilde. Ledende forsikringsgivere kan også tilby pengebesparelser på din motorsykkelpolicy hvis du:

• Oppbevar sykkelen i en garasje eller bod
• Er medlem av en spesifisert motorsykkelrytterklubb eller gruppe
• Har fullført et sikkert motorsykkelrittkurs som har blitt sponset av en
motorsykkelsikkerhetsstiftelse

Selv om den gjennomsnittlige bilforsikringen ikke inkluderer motorsykkeldekning, er det relativt enkelt å skaffe en skreddersydd plan – en som dekker de viktige aspektene knyttet til motorsykkelbruk – gjennom et erfaren uavhengig byrå som har direkte kontakter med de store nasjonale selskapene.

Blant de ulike dekningsformene som er valgt av motorsykkelryttere som deg, er følgende:

– Ansvarsforsikring for kroppsskade
– Eiendomsskadeforsikring
– Fysisk skade ved brann – tyveri – omfattende – kollisjonsforsikring
– Uforsikret bilistdekning
– Medisinsk forsikring og ansvarsforsikring
– Tilpassede deler og utstyrsforsikring

Her er en hurtigguide om noen av forsikringsalternativene du vil inkludere i polisen din:

Tilpassede deler og utstyr:

Skulle du velge denne formen for dekning, kan du samle opptil $ 3000 uten egenandeler. Denne dekningen er tilgjengelig opp til $ 10.000 i tilpassede deler og utstyr.
Ansvarsdekning:

Snakk med en uavhengig agent for å vurdere nøyaktig hva du virkelig trenger som motorsykkelrytter. Velg deretter fra den tilbudte erstatningen som tilbys av selskaper. Du får et utvalg av planer med grunnleggende ansvarsgrenser som oppfyller de personlige paraplykravene, og gir deg også spillerom for andre dekningsalternativer. For det meste er passasjeransvar uunngåelig inkludert på samme grense som ditt ansvarsvalg.

Medisinsk dekning:

Denne forsikringen dekker spesifikke medisinske utgifter som fører og passasjer kan trenge etter en ulykke.

Uforsikret eller underforsikret bilistdekning:

Generelt sett dekker denne forsikringen utgifter knyttet til skade eller død som følge av en ulykke som er forårsaket av en uforsikret eller underforsikret (eller påkjør og kjør bilfører). Denne forsikringen dekker også den forsikrede hvis den ikke blir slått bak rattet, men som en fotgjenger.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta