Hvordan tjene penger på å kjøpe og selge brukte motorsykkeldeler

H

Brukte motorsykkeldeler er utrolig mange i dag på grunn av det økende antallet mennesker som kjører motorsykkel rundt om i verden. Frykten for global oppvarming har tvunget en rekke land til å redusere klimagassutslippene sine ved å ha færre biler på riksveier. Midt i den globale uroen rundt den globale oppvarmingen er det mulighet til å tjene tusenvis av dollar. Føreren av motorsykler øker i antall hver dag, og får dermed mange forretningsmenn til å investere i kjøp og salg av motorsykkeldeler.

Du trenger ikke å være bilmekaniker for å starte en virksomhet med å selge deler til motorsykler, bare forretningsinnstilt. Det aller første du må gjøre er å velge et forretningssted. Med det gjort bør din neste oppgave bestå i å annonsere virksomheten din for samfunnet ditt. Annonsering kan oppnås ved å distribuere løpesedler, plassere plakater i offentlige områder og også ved å plassere annonser i aviser og bilblader. Jeg vil egentlig ikke råde deg til å starte en bedrift enda; høy inntektsskatt kan skade en virksomhet av denne art.

Du må finne reservedeler på alle mulige måter. Mange mennesker i bransjen med å kjøpe og selge bildeler går til bilforbindelser for skadede eller skjulte kjøretøyer. Beslaglagte kjøretøyer er de motorkjøretøyene, inkludert motorsykler, som har blitt notert som ikke trafikksikre eller som ikke har nødvendig eierskapsdokumentasjon. Forretningsfolk henvender seg knapt til disse fordi den vanlige misforståelsen er at de er vanskelige å skaffe. Virkeligheten er at offentlige etater ikke kan vente med å bli kvitt dem, selv gjennom flere auksjoner og åpne salg de har.

Disse kjøretøyene og motorsyklene kan fås til en billig pris og brytes ned for reservedeler. Når du har brutt ned disse delene, kan du enkelt reparere og selge dem til så lave priser at det vil være umulig for deg å ikke tjene penger.

En annen måte å tjene penger på med reservedeler er å inngå kontrakter med store motorsykkelfabrikanter. Hvis du planlegger møter med slike produsenter og oppretter forretningsforbindelser, kan du ende opp med å bli en distributør for dem. Det gode med å være distributør er at du skaffer deler til en billig pris og selger dem til din egen pris, noen ganger uten å måtte betale kontant for dem på forhånd.

Men når alt er sagt og gjort, gjør standard forretningspraksis som ærlighet, klientlojalitet og gjennomgående god service et perfekt grunnlagt forretningsinitiativ som vil være lønnsomt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta