Hvorfor trenger du sykkelbriller

H

Sykling uten øyebeskyttelse er ganske mye i strid med hovedformålet med å passe deg med sykkelantrekk og sykkelhjelm. Disse tannhjulene er designet spesielt for å beskytte syklisten mot elementene, så det ville bare være fornuftig å dra ut når du er fullt kledd, i stedet for å la en viktig del av kroppen din bli utsatt. Sykkelbriller er designet for å beskytte syklistens øyne, og det er ganske viktig, ettersom du definitivt trenger synet ditt for å være i topp stand for å unngå å sykle inn i en ulykke.

Beskyttelse mot solen

Problemet med sykkelsolbriller er at fargede briller faktisk er ganske vanskelige å se gjennom med mindre du sykler i solskinn. Når skyer kommer og går på himmelen, vil synet til syklistene også variere i henhold til tilgjengelig lys som passerer gjennom linsen. Å prøve andre briller, for eksempel basketballspillere, er ikke akkurat egnet for sykkelturer, da de ikke er designet for å holde vinden ute av øynene når du sykler i høye hastigheter. Unødvendig å si er det ikke bare smertefullt å sykle med tørkede øyeboller, men det er også skadelig for synet ditt.

Beskyttelse mot vinden

Når du går i høye hastigheter, beiter mange små partikler mot ansiktet ditt, og sykkelbriller er en av de beste metodene for å holde øynene dine beskyttet. Et anstendig par vernebriller bør komme med behandlede linser som forblir ripesikre som med vanlige briller, det kan bli ganske ubehagelig å prøve å se rundt fine linjer på linsene til brillene dine.

Beskyttelse mot svette

Et annet stort problem med sykkelsolbriller er at de ikke gjør så mye med å stoppe din egen svette fra å dryppe ned i øynene dine. Saltvæske som finner veien inn i et av dine mest utsatte organer, er ikke bare sviende smertefullt, men det vil også avbryte sykkelen en god stund. På den annen side er det montert vernebriller rundt øyeområdet for å beskytte dem selv fra pannenes svette. Praktisk er det også sykkelbriller som følger med svamper for å absorbere svetten din.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta