Motorsykkel Blue Book Secrets avdekket

M

Vil du vite hvor mye motorsykkelen din er verdt? Er du nysgjerrig på hva handelen eller detaljhandelen er? Kanskje du bare vil vite hva du bør forvente å betale for en ny eller brukt sykkel. Vel, du kan være interessert i å vite at det er mer enn én ressurs tilgjengelig for deg for disse formålene.

Det er to hovedprisguider i USA – Kelley Blue Book og The National Automobile Dealers Association eller NADA -guider. Noen mennesker føler at NADA -guider er en bedre kilde enn Kelly Blue Book fordi National Automobile Dealers Association for tiden er den største utgiveren av Appraisal Guides i verden. NADA har vært i virksomhet siden 1933, og håndbøkene deres gir informasjon om nesten alle motorvogner som noen gang er laget.

Kelley Blue Book er den mest kjente prisguiden og har vært i virksomhet i mer enn 80 år. Men de publiserer mer enn én prisguide for brukte biler, inkludert motorsykler, så vær forsiktig hvis du konsulterer en forhandler fordi den de bruker sannsynligvis vil være versjonen merket “Kelley Blue Book Auto Market Report – Official Guide”. Boken sier at ‘foreslåtte salgsverdier’ ​​representerer Kelley Blue Books estimerte prisforhandler, men du kan satse på at en forhandler ikke vil vise deg disse tallene. Bedre å ta tak i ditt eget eksemplar og gjøre litt prisundersøkelser selv, slik at du ikke blir utnyttet.

Ta en titt på motorcyclebluebook.com for priser på et stort utvalg av sykler. Ved å velge merke, modell og år for sykkelen du er interessert i, sender nettstedet deg en e -post med informasjon om verdi og salgspriser for en bestemt motorsykkel.

En annen prisguide du kanskje vil se på er Edmunds.com. Dette er et informasjonsnettsted på nettet som også gir deg verdien av motorsykkelen din, eller forventede priser på merke og modell du er interessert i.

Du kan kjøpe bøkene eller besøke noen eller alle disse nettstedene. Skriv inn informasjon om tilstanden til motorsykkelen du for øyeblikket eier og vil selge eller vurdere, inkludert tilpasset arbeid og alternativer, eller spør etter pris på en ny eller brukt sykkel du vil kjøpe. Du får innbytte, foreslått utsalgsverdi og private festpriser. Du vil også huske på at motorsykkelprisene varierer, noen ganger sterkt, avhengig av hvor du bor, lokalt og globalt. Et godt tips er å sjekke bøkene eller nettstedene og ditt umiddelbare markedsområde for å få flest sammenligninger for best mulig nøyaktighet på kostnad og verdi.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta