Opplever livet med en InStep Quick N Lite sykkeltrailer (QL152)

O

Når våren her og sommeren nærmer seg, prøver du kanskje å finne på nye ting familien kan gjøre sammen. Folk er lei av å sitte fast innendørs, og i dag oppmuntrer flere foreldre til friluftstid eller fysisk aktivitet, noe som er sunnere og mye morsommere. Hvis du er blant dem som ønsker å oppdra barnet ditt for å nyte og sette pris på alt det fantastiske livet har å tilby, så vil du åpenbart begrense overdreven datamaskin- og TV -tid. I stedet vil du kanskje se på forskjellige sykkeltilhengere, slik at hele familien kan være ute sammen.

Det flotte med en babysykkeltrailer, for eksempel InStep Quick N Lite sykkeltrailer (QL152), er at du kan koble den til praktisk talt hvilken som helst sykkel, pakke bilen og på kort tid ta en fantastisk tur på landsbygda . Selv om det selges en rekke sykkeltilhengere, regnes InStep Quick N Lite øverst på listen. For en ting er denne babysykkeltraileren laget av en anerkjent produsent, men materialene og utførelsen som er involvert i designet er uten sidestykke.

Vanligvis tiltrekkes foreldre av InStep Quick N Lite sykkeltrailer (QL152) på grunn av den lave prisen. Koster mindre enn $ 140, dette er uten tvil et av favorittvalgene for sykkeltilhengere. Faktisk lærer mange foreldre om InStep quick n lite trailer ql152 fordi de eier en av de mange kvalitet InStep barnevognene. Etter pris er den lette konstruksjonen også noe du vil like. Tross alt, hvis målet ditt var å tilbringe mer tid utendørs med barna, vil du ha en trailer som er lett å komme til og fra reisemålet.

Rammen til dette sykkeltilhengeret er laget av aluminium, noe som betyr at den er sterk og holdbar, samtidig som den er lett. På grunn av den lette rammen betyr det selvfølgelig mindre arbeid for deg å trekke disse sykkeltilhengerne. Selv de 16-tommers lettmetallfelger gjør en stor forskjell i trekkinnsatsen du krever, men også barna vil oppleve en jevn tur som gjør hele turen morsommere, men også tryggere, spesielt for mindre barn.

Du kan til og med velge mellom forskjellige dristige farger for å inkludere oransje, rød og blå. I tillegg til at fargene er stilige, gjør de også InStep Quick N Lite sykkeltrailer (QL152) lettere å se, så den fungerer som en sikkerhetsfunksjon. Andre fordeler med å kjøpe denne spesielle sykkeltraileren er de rustfrie felgene, sitteplasser for to barn med en kapasitet på 50 kilo hver, og værskjerm hvis du var ute på en sykkeltur og ble fanget av regn. Denne InStep sykkeltraileren har også en skjermet baldakin for å holde sola for barna mens den gir riktig ventilasjon.

Du vil glede deg over praktisk oppbevaring på baksiden, hurtigkoblingshjul, allsidig sykkelfeste og enkel montering som ikke krever verktøy. Etter å ha brukt tid ute, bretter InStep Quick N Lite seg til bare 31,5 x 31 x 16 tommer, så den passer omtrent hvor som helst. Den eneste egenskapen til denne spesifikke sykkeltilhengeren som gjør det til et så godt kjøp, er at den i løpet av sekunder kan konverteres til en barnevogn. På den måten, hvis du og barna dine ønsket å gå en sykkeltur, ville du feste babytraileren ql152 til sykkelen din, men hvis du ville gå en tur eller jogge, ville tilhengeren bli en barnevogn!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta