Schwinn Joyrider sykkeltrailer: dyder og ulemper

S

Schwinn sykkeltrailermodeller er tilgjengelig i seks versjoner. Av de seks modellene er Schwinn Joyrider sykkeltilhenger merkbart mer stilig og overgår andre Schwinn sykkeltilhengere. Joyrider er et veldig populært valg av barnesykkeltrailer og har mange dyder som gjør den attraktiv for familier. Ikke bare er den en topp i serien for Schwinn, men den har en rekke funksjoner som skiller den fra konkurrentene.

Når du skal kjøpe en barnesykkeltrailer, finner du mange merker og merker å velge mellom. Schwinn sykkeltrailerserie regnes som en mellomstor sykkeltilhenger med priser i området $ 115-300. Schwinn Joyrider sykkeltrailers største dyder, som vanligvis er oppgitt av fornøyde kunder, inkluderer den unike stilen, rommeligheten og komforten, kraftige materialer og konstruksjonen og konvertering av barnevogn.

Schwinn Joyrider stil, komfort og rommelighet

Når du ser på forskjellige sykkeltilhengere, vil du oppdage at Joyrider ser ganske annerledes ut enn de fleste tilhengere. Den har en veldig stilig, moderne design som helt sikkert vil slå hodet ut på turer eller sykkelturer. En leddende baldakin gir flott utsikt mens et maskdeksel lar luft strømme gjennom hytta og holder ubehagelige insekter ute. Hvis du tilfeldigvis blir fanget av regnet, har baldakinen et plastdeksel for å holde barna tørre.

Det unike designet skaper en romslig og komfortabel hytte. De polstrede setene kan holde to små barn komfortabelt. Dette er ekte seter, ikke hengekøye/slynetype som mange foreldre klager over. Setene ligger også litt tilbake for å gjøre barna komfortable nok til å ta en lur. En stor fordel med setene er at sitteputene er avtagbare slik at du kan vaske dem.

De store 20 “lettmetallfelgene gir en jevn kjøring, og noen kunder hevder at turen er så jevn at tilhengeren/vognen” praktisk talt ruller av seg selv! “Den glatte turen gjør at man går over ujevne overflater og støter også mer tilgivende. Hjulene gjør det også lettere å rulle vognen gjennom gress og andre terrengoverflater.

Schwinn sykkeltrailers kvalitetskonstruksjon

I tillegg til kvaliteten på hjulene, romslig interiør og polstrede seter, er det en rekke andre kraftige konstruksjoner og materialer som brukes i denne Schwinn sykkeltilhenger. Den høye kvaliteten på konstruksjonen og materialene er en av tingene som skiller den fra konkurransen. Du vil betale mindre enn andre “Cadillac” merker som Burley, men vil få lignende kvalitet til en rimelig pris. Selv om baldakinutformingen skiller Joyrider fra andre tilhengere når det gjelder stil, er det en unik design som er overlegen andre sykkeltilhengere i en mye høyere prisklasse. Den leddende baldakinen har ribber som er av metall, så hvis tilhengeren skulle velte, er det en metallramme rundt barnet ditt. Rammen til tilhengeren er laget av et solid, slitesterkt og lett aluminium, og setene har to 5-punkts sikkerhetsseler.

Konverteringssett for barnevogn er inkludert

Mange kjøpere av Schwinn Joyrider sykkeltilhenger er interessert i vognens konverteringsfunksjoner. En av fordelene med denne modellen er at barnevognens konverteringssett er inkludert, i motsetning til mange merker som krever at du kjøper barnevognen separat. Brukere av tilhengeren/barnevognen sier at det er veldig enkelt å bytte fra trailer til barnevognsmodus og kan gjøres raskt. Vognen har et svingbart hjul som gjør det enkelt å skyve og manøvrere. Den har også et justerbart håndtak for folk i forskjellige høyder. En funksjon som får mye oppmerksomhet og ros er den sterke og enkle låsebremsen, som de fleste sykkeltilhengere ikke har.

Ulempene

Mens Schwinn Joyrider sykkeltrailer utkonkurrerer andre sykkeltilhengere, er det noen få små klager blant fornøyde kunder. En klage har vært at sikkerhetsbeltestroppene ikke var lange nok, noe som gjorde det for stramt for noen barn. Det originale tilhengerdesignet hadde et tverrbelte for to som folk syntes også var for kort. Schwinn har imidlertid nylig løst dette problemet, og nå har Joyrider to 5-punkts sikkerhetsseler, så dette ser ikke ut til å være et problem lenger.

En av dyder som ikke er nevnt ovenfor, er hvor lett Schwinn sykkeltilhengere er å åpne og lukke. Joyrider kan brettes for transport eller lagring, men noen kunder har uttalt i anmeldelsen at de hadde vanskelig for å kollapse tilhengeren enten fordi de ikke var sterke nok eller at knappen som ble brukt til å brette tilhengeren var ødelagt. Av det store antallet kundeanmeldelser som jeg leste, så jeg bare en person som sa at de hadde en knust knapp, men de uttalte også at de mottok god kundeservice da de sendte den inn for å fikse det. Det var bare noen få anmeldelser der kundene sa at de ikke var sterke nok til å kollapse tilhengeren, men flertallet av kundene sa at det var lett hvis de kommenterte dette elementet.

Selv om barnevognen er en stor fordel for kjøpere av Joyrider, er det to hovedklager med vognen. Først og fremst er vognen bred og passer ikke gjennom dører uten å ta av hjulene (noe som er ekstremt enkelt) eller brette. Noen kunder vil gjerne se tilhengeren/barnevognen omtrent to centimeter smalere slik at den er lettere å ta inn. Husk at dette er en sykkeltrailer for det første og en barnevogn for det andre. Den er designet for å brukes utendørs. Hvis det ble gjort smalere, ville du miste romsligheten som så mange kunder roser. Jeg vil foreslå at hvis du vil ta en barnevogn innendørs, bør du kjøpe en egen barnevogn og bruke Schwinn sykkeltilhenger til utendørsaktiviteter.

For det andre ser det ut til at det største antallet klager er sentrert på forhjulet på vognen når det brukes til jogging. Tilsynelatende er det et problem med hjulet som vibrerer og rister, og forhindrer at vognen beveger seg fremover. For de som ønsker å bruke vognen for jogging, er det et jogginghjulstilbehør som kan kjøpes separat. I tillegg er hjulene på tilhengeren proprietære hjul som det ikke er noen erstatning for. Så hvis hjulene blir utslitt eller går i stykker, er du for øyeblikket uten lykke. Forhåpentligvis hører Schwinn på kundens kommentarer og vil fikse disse problemene som de gjorde med bilbeltene! Schwinn har veldig høy kundetilfredshet og service, så jeg er sikker på at vi vil se forbedringer av denne modellen siden den er så populær!

Poenget er at det er mange barnesykkeltilhengere å velge mellom, og jeg er sikker på at de andre sykkeltilhengerne er fine og helt trygge. Hvorfor skulle du kjøpe en annen barnesykkeltrailer når Schwinn Joyrider har så mange gode dyder, selv blant de mindre kundegrepene? Hvis du er på utkikk etter et godt utseende, kvalitetskonstruksjon og materialer, komfort og sikkerhet og et barnevognalternativ, så er Schwinn sykkeltrailer en av de aller beste verdiene som er tilgjengelig på markedet.

Klikk her hvis du vil ha mer informasjon for å hjelpe deg med å velge den beste Schwinn sykkeltilhenger for deg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta