Topp 10 bestselgende motorsykkelmerker

T

I tillegg til de japanske store fire (Honda, Suzuki, Kawasaki og Yamaha), inneholder listen over bestselgende motorsykkelprodusenter selskaper med base i Italia, USA, Østerrike og Storbritannia.

Honda
Hondas motorsykkeldivisjon selger mer enn 15 millioner motorsykler årlig, noe som gjør den til verdens ledende produsent. En av faktorene som driver selskapets salg er populariteten i asiatiske markeder. Likevel dominerer Honda også i Nord -Amerika.

Ducati
Det italienske merket med hovedkontor i Bologna produserer motorsykler siden 1935. Ducati er kjent for sine kraftige sportsykler. Selskapet har en lang og vellykket racinghistorie, som startet i 1951. I dag bruker det over 7% av inntektene på racingvirksomhet. Merket tilhører Audi gjennom datterselskapet Lamborghini.

Harley Davidson
Stor historie fra det 20. og 21. århundre og spennende rideopplevelse gir Harley-Davidson status som det legendariske sykkelfirmaet. Dette merket er kjent for nesten alle, også de som aldri har syklet i livet.

Yamaha
Yamaha -sykler er kjent for utmerket ytelse, kjørekvalitet og relativt enkel håndtering. Yamaha er nesten like vellykket som en annen berømt japansk produsent, Honda. Dessuten overstiger antallet smussykler den selger Honda og Yamaha til sammen.

Kawasaki
Motorsykkel- og motoravdelingen i Kawasaki Heavy Industries fikk anerkjennelse som produsent av et bredt spekter av sykler, fra veldig små til sportslige. Disse motorsyklene er elsket over hele verden for sine kraftige og pålitelige motorer, som er i stand til å utvikle stor hastighet. Det er produksjonssteder i Japan, Nord -Amerika, Filippinene, Indonesia og Thailand.

Suzuki
Nok en representant for de japanske store fire. GSXR 750 og DR 400 er blant de mest populære Suzuki -motorsyklene. Selskapet har over 35 produksjonsanlegg i mer enn 20 land.

KTM
I løpet av de første årene spesialiserte den østerrikske motorsykkelprodusenten seg på 2-takts og 4-takts terrengmotorsykler, men etter hvert ble produktutvalget bredere. I tillegg til smuss sykler, inkluderer den nå gatemotorsykler og sportsbiler. Merket tilhører CROSS Industries AG og Bajaj Auto Limited.

BMW Motorrad
BMW er en av de eldste motorsykkelprodusentene. Selskapets første sykkel ble laget i 1923. BMW Motorrad er kjent for sine landeveissykler, sportscykler og sportssykler. Noen av de mest kjente modellene er GS Adventure, S 1000 REFRIGERATORS og K1600.

Triumf
Den største motorsykkelprodusenten i Storbritannia, Triumph spesialiserer seg på landeveissykler som tilhører cruiser-, naken- og sportsklassene. Triumph -merket eies av BMW.

Seier
Victory er et relativt nytt merke, og startet produksjon av motorsykler i 1998. Cruiserne med stor fortrengning er berømte over hele verden. Selskapet med base i USA har sitt siste monteringsanlegg i Iowa.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta