Victory motorsykkel girskifte

V

Victory motorsykkel er et veldig godt bygget maskineri. Jeg har eid en Victory Kingpin siden 2004. Jeg har ikke hatt problemer med motorsyklene og er veldig fornøyd med motorsykkelen min. Denne artikkelen vil ta for seg det eneste problemet jeg hadde som er relatert til en mislykket skiftedel. Den fryktede Victory Shift -skralden.

En dag mens jeg syklet, begynte jeg å oppleve nedskiftingsproblemer. Det skjer bare fra tid til annen, og det føles som om det henger på når jeg prøver å sette ned. Jeg har justert clutchkabelen og byttet olje uten løsning. Jeg kjører fullsyntetisk AMSOIL 20W50 motorsykkelolje i girkassen og tenkte at oljene var for tykke for clutchplatene. Etter å ha byttet olje til Victory OEM multi-blend syntetisk, eksisterte problemet med skifting fortsatt.

Jeg bestemte meg for å ta noen flere testturer for å diagnostisere problemet. Jeg la merke til at det ser ut til å stoppe problemet midlertidig hvis jeg skyver girskiftakselen inn (har omtrent 1/8 tommers bevegelse inn og ut). Jeg dro til nettstedet Victory Motorcycle Solutions og har lest folk snakke om skifteskralle som synderen. etter å ha lest flere innlegg om denne informasjonen, kontaktet jeg min favoritt Victory motorsykkelforhandler, Santa Rosa VeeTwin. De bekreftet at jeg må bytte girskiften. Årsaken er at resten av våren mislykkes over tid.

Victory -forhandleren forklarte at Victory endret skralden på en eller annen måte etter 2000 på grunn av harde skiftende klager. De uttalte også at de har sett flere problemer som dette med Victory -rytterne med førergulv. Sjåførene med gulvbrett vil vanligvis gjøre et lat skift. Uansett vil sperren bli slitt i begge ender, slik at giringen kan fortsette nedover og ikke engasjere.

Siden jeg er praktisk med en skiftenøkkel og alltid har en utfordring, bestilte jeg OEM -reservedeler fra Victory. Jeg trengte å skifte girskifte og nye girkasser. Jeg har Victory Kingpin servicehåndbok, men den forklarte ikke nøyaktig hvordan du skal gjøre denne skiftskiften. Så jeg tok meg tid og video innspilt alt.

De grunnleggende trinnene som er involvert i å utføre denne skiftskifteren er som følger:

1 – Tapp all oljen ut av din Victory motorsykkel. Stol på meg, jeg gjorde ikke dette og gjorde et stort rot da jeg fjernet overføringsdekselet.

2 – Fjern alle boltene til overføringsdekselet.

3 – Nå den harde delen, trekk i overføringsdekselet. Vær oppmerksom på at clutchmagneten er veldig sterk og vil ikke gi opp dekselet for lett. Trekk rett ut og se på fingrene.

4 – Når dekselet er slått av og den gjenværende oljen søl ut, observer du hvordan girspaken er plassert. Legg merke til dette ved å ta et bilde eller en video som tar det opp. Du må installere den nye girspaken i samme posisjon med stjernehjulet festet riktig.

5 – Gjør utskiftingen og ikke rengjør den gamle pakningen til girkassen, og installer den nye. Dette er et must for å forhindre lekkasje.

6 – Monter overføringsdekselet. Vær igjen oppmerksom på magneten, dette suger dekselet rett på og tar av fingeren hvis du ikke er oppmerksom.

7 – Monter dekselboltene jevnt og kontroller dreiemomentinnstillingene.

8 – Fyll sykkelen med AMSOIL helsyntetisk 20W50 V -Twin motorsykkelolje.

9 – Start sykkelen og se etter oljelekkasjer.

10 – Hvis alt ser bra ut, kan du teste sykkelen og se hvor fantastisk det er å få giret til å fungere igjen.

Du er nå en av få og stolte Victory motorsykkel eiere som har gjennomgått denne utrolige vedlikeholdsaktiviteten.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta