Viktigheten av å bruke et motorsykkeldeksel

V

Motorsykkeldeksler er et ofte oversett alternativ til å holde motorsykkelen din i en garasje eller under større deksel. Selv om de ikke er like ideelle på grunn av mangel på luftstrøm og kondens (selv om dette lindres av pustende og vanntette moderne materialer av høyere kvalitet), er de fremdeles gode til å beskytte motorsykkelen mot elementene.

Selv om du har en garasje, vil montering av et motorsykkeldeksel beskytte mot elementer i garasjen din, for eksempel støv, smuss og insekter til en viss grad. De fleste garasjer holdes ikke på en stabil temperatur og er isolerte, så et lett pustende deksel hjelper til med å bygge opp kondens og dermed mugg, noe som vil beskytte finishen på motorsykkelen.

Utenfor trenger du et mer hardcore motorsykkeldeksel. Den må tåle hardere elementer, fra vind, regn og UV-solstråler. Selv om disse problemene ikke er store i små doser, hvis du lar motorsykkelen stå ute i en lengre periode (for eksempel at du sykler om sommeren og holder motorsykkelen lagret ute om vinteren), blir finishen kompromittert. UV -stråler blekner malingen (rødt er det verste for dette). Stille vann kan etterlate flekker (fra regn). Vind kan ta små gjenstander som steiner eller kvister fra trær og klø lakken som blåser mot motorsykkelen.

Motorsykkeldeksler er ikke perfekte. Å finne matchen mellom pustende og værbestandig er den største utfordringen. Du må fortsatt gi motorsykkelen din en fin opptur etter dårlig vær, men det vil være en mindre oppgave enn hvis dekselet ikke er der, og det vil være mindre langsiktig skade på motorsykkelmaling og krom også.

En annen stor fordel med å ha et motorsykkeldeksel er av sikkerhetsmessige årsaker. Jo, en kniv vil gå gjennom den, selv om den er bundet, og motorsykkelen er lenket til en solid gjenstand. Men hvis det gjemmer seg under et ark, er det mye mindre attraktivt for tyver enn dem som ser det fine, skinnende dyre objektet under.

Av disse grunnene er et motorsykkeldeksel et viktig element for enhver entusiast som bryr seg om motorsykkelen, eller bare vil at den skal opprettholde sin verdi ved å bevare finishen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta